2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061288 بازدید | 355309 پست
ابی جون کجای عزیزم نیستی .چله امروزم به نیت شماست ان شالله نی نی گلت به سلامت بغل کنی با جنسیت دلخوا ...

سلام اتنا جوون گلپسرت خوبه ؟

اره گلم ببخشید به یادتون هستم همیشه

تشکر عزیزم بابت مهربونیت ☘😙😙❤انشالله نی نی خودتم بسلامت و دل خوش بغل بگیری 

خیلی داستان خوبی بود ماهم نمونشو داریم همسایمون هم بعد کلی تلاش ب این نتیجه رسید ک رحم اجاره ای انتخ ...

آخییییییی عزیزم چقدر قشنگ .....

موهای تنم سیخ شد ازشنیدنش چقدر واقعا شیرین 😊

خداروشکر بعد کلی سختی خدا بهش سه تافرشته داد ....

راستی اینطوری که گفتی یعنی خودش دوقلو حامله بود؟

واقعا قربون خدا برم 

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم اتفاقا بچه های قدیم تاپیک همین که زایمان میکردن سریع میومدن خبری میدادن , یادش بخیر شما بود ...

طنازو يادت مياد؟اونم نيومد ديگه 

هييييي يادش بخير چقدر زود گذشت 

ياد بي بيچكاي كاذبم افتادم 

از داروخونه خاطره بدي دارم متنفرم از داروخونه وقتي ميرم چشمم به بي بي چكا ميفته چقدر عذاب كشيدم 

بيچاره همسرم هر ماه ٣٠ تا ٣٠ تا برام بي بي ميخريد هر روز يكي ميزدم 😢 

مامان دو تا ني ني😍❤️ پسرم عاشقتم❤️تو دليم نفسم خوش اومدي💋💋
@red92   جان چند تا سوال: یدونه آبی شماره ۳۳ لیستت داری یدونه ۴۰ با هم فرق دارن؟؟ شماره های ...

عزیزم اگه منم هستم تو لیستتون ممنون انشالله خیر و برکتش برای خودت و نی نی برگرده انشالله 😙☘😍

اگر حس میکنی ازاد نشده برو سونو و این ماه از دست نده امروز میاد دیگه انشالله

فاطمه جان نمیدونی چی شد...دوستش رفته بودن عروسی با خانواده .تو راه برگشت تصادف کردن ۵ نفرشون مردن...اینقد ناراحت و عصبی بود نخواستم صبح اقدام کنم...دیدم کیت پر رنگه دیگه اقدام رفتم ..الانم رفته تشعیع جنازه باید برم مراسمشون... اعصابم بیشتر برا بچه ۱۰ ساله خراب شد..درجا همه مردن. شوهرم خیییلی ناراحت .تا شبش داشتن باهم حرف میزدن‌..‌صبحش فهمید مرد شوکه شده

الهم صل علی محمد و ال محمد
میدونم فداتشم..انشالله.....واینک چن سال دیگ ماهم.مناظرخبرای خوشت هستیم فداتشم

ممنونم خواهرم😘😘😘

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سلام گلم کیت زدی؟ 

اره زدم با اینکه رنگ داده بود خیلی پر رنگ بود..ولی به خاطر فوت دوست شوهرم و خانوادش اصلا بهم ریختیم..۱۱ طهر ی اقدام الکی رفع تکلیفی رفتیم ..باید بربم مراسم 😢😭😭😭

الهم صل علی محمد و ال محمد
طنازو يادت مياد؟اونم نيومد ديگه  هييييي يادش بخير چقدر زود گذشت  ياد بي بيچكاي كاذبم افت ...

بهار یکبار یادته بی بیت کاملا مثبت بود همه فکرکردن بارداری حتی خودت بعدش رفتی از یا سنو بعد یادمه اومدی گفتی یه کیست دارم اندازه پرتقال😂😂😂

بهار یکبار یادته بی بیت کاملا مثبت بود همه فکرکردن بارداری حتی خودت بعدش رفتی از یا سنو بعد یادمه او ...

واي آره 😂😂 دكترم گفت اه يه كيست داري اندازه نارنگي

خاك تو سر بي بي ها برا كيست هم مثبت ميشن 

بتامم اونروز ٦ بود😞 اه برن گم شن اونروزا

مامان دو تا ني ني😍❤️ پسرم عاشقتم❤️تو دليم نفسم خوش اومدي💋💋
اره زدم با اینکه رنگ داده بود خیلی پر رنگ بود..ولی به خاطر فوت دوست شوهرم و خانوادش اصلا بهم ریختیم. ...

خدابیامرزدشون به بازماندگانشون صبربده....

مامان مهرسا اقدامت خیلی خوب وبه موقع بودبنظرم انشاءالله خدا کمکت کنه ....

رنگ داره هنوز...چه فایده...من همیشه ی مشکلی باید باشه

چقدر خوب رنگ گرفته ....اقدامت خیلی به موقع بود

واي آره 😂😂 دكترم گفت اه يه كيست داري اندازه نارنگي خاك تو سر بي بي ها برا كيست هم مثبت ميشن  ...

اهان نارنگی😂😂😂

بی خیال الان یه پسره خوشگل وتپلی تو شکمت داری خداروصدهزار مرتبه شکر بی خیال گذشته....الانت روعشقه❤😘😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز