2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063360 بازدید | 355321 پست
افرودیت بهتره یا ول من؟؟ سلنیومو کیوتن واسه چی خوبن؟ حتما باید بعد صبحانه و اونم بعد ناهار بخوره؟

افرودیت گیاهی ترکیباتش از گیاه ویل من مولتی ویتامین واقعا نمیشه مقایسه شون کرد چون دو رنج جدا از همن...با هم خوبن به نظرم  کیوتن سلنیوم انتی اکسیدانن...علم جدید میگه اکسیدان های ازاد توی هوا  و غذا باعث اسیب به اسپرم و تخمک میشه انتی اکسیدان ها جلوگیری میکنه برا همین دکتر ها مولتی ویتانین میدن برا اسپرم....اگه کیوتن و سلنیوم میدی دیگه ویل من نده چون ویل من همه ویتامبن ها رو داره ولی مقدار کمتر

الهم صل علی محمد و ال محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی آمین .ان شاءالله خودتم به به مراد دلت برسی

ممنون مامان هدیه نازنین اقدام های این ماهت خیلی به موقع بود مطمئنم این ماه جواب میگیری والان یه پسرناز داره تودلت لانه گزینی میکنه 😊❤واقعا اقدام هات وخیلی خوب رفتی تخمک رو محاصره کردی😉انشاءالله این ماه با آزمایش مثبت میای تاپیک دل خودت ومارو شاد میکنی  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل  فرجهم

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
شما دعا کن چندروز دیگه جواب سونوی نرگس پسر باشه میخواد یه چله قرانی برای منتظرا بگیره اولیش اسم شما ...

فدای مهربونیات انشاالله انشالله پسر سالم و صالح باشه و باور کن چند روز پیش از سرکار برمی گشتم گفتم خدایا اول به فاطمه بعد به من و همه منتظرها پسر سالم و صالح عطا کن

دقیقا با حرفهات موافقم عزیزم ...انشاءالله نی نیت پسره و دل خودت  وخانوادت شاد میشه اللهم صل علی ...

ممنونم سامیار جونم انشالله مسافر کوچولوی تو هم بسلامتی قدم های نازش رو بزاره زمین 🌱💚اللهم صل علی محمد و ال محمد 

انشاا....خداشکر که خوبه فقط من الان جلوگیری کنم تاهمسرم داروهاشو بخورهه منم توی این ۳ماهه ویتاگنوس ...

اره ویتاگنوس بخور ورزش کن از روز ۳ پری که تخمک شروع به رشد میکنه در حد پیاده رویی تند اگه حیات داری بدو خیلی خودت تقویت کن مولتی ویتامین بخور انشالله که همه چیز اوکی میشه

الهم صل علی محمد و ال محمد
افرودیت گیاهی ترکیباتش از گیاه ویل من مولتی ویتامین واقعا نمیشه مقایسه شون کرد چون دو رنج جدا از همن ...

باشه.افرودیت رو کی بهش بدم؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام خانمای با تجربه من روز دوازده سیکلم شب ساعت 12 کیت مدیکور زدم اختلاف دو خط در حد یک درجه بود ال ...

عزیزم من جات بودم با این علائم بعدازظهر یا نزدیک غروب میرفتم اقدام .با توجه به اون ترشحات ودرد تخمدان وکمر درد امروز صبح یا دیشب تخمک آزاد شده .

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
فدای مهربونیات انشاالله انشالله پسر سالم و صالح باشه و باور کن چند روز پیش از سرکار برمی گشتم گفتم خ ...

عززززززیزدلم مهربونم چقدر خوبی تو 

انشالله که خدا همزمان به همگیمون یه پسر سالم و صالح بده که کنار هم لذتش ببریم عزیزدلم

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
اره ویتاگنوس بخور ورزش کن از روز ۳ پری که تخمک شروع به رشد میکنه در حد پیاده رویی تند اگه حیات داری ...

خیلی خیلی ممنونم یه دنیا تشکر عزیزم 

فقط میشه بگین واریکسال چیه خطرناکه داشته باشه باید چکارکرد

چقد مثال نقض درمورد رژیم هست من هفته ی 3بار گوشت گوسفند استفاده میکردم گوشت مصرفیم فقط گوسفند بود لب ...

عزیزم میشه تجربیاتتون رو در اختیار ما هم بذارید ؟ یا اگر گذاشتید بگید صفحه چنده ،تاپیکاتون رو چک کردم چیزی نبود ،ممنون 

دیشب همسرم نمیزاست دخترم بیاد بغلم میگفت فشار به دلت میاره

بهش گفتم امبد نبند فکر نکنم اقدامم گرفته باشه چون هیچ علائمی هم ندارم فکرم نکنم با اون کیست باردار بشم 

گاهی یه دردی زیر دلم هست که میدونم واسه کیست هست احتمالا،

شانس من ماموریتش کنسل شد و حضورش کلن استرس میده تا هفته بعد که میخواد ببینه باردارم یانه بهش گفتم منتظر نباش احتمالن پریود بشم بمن میگه تو از عمد چیزی خوردی که نگیره چون گفتی تخمکت بزرگ شده و دختر میشه احتمالا😒

دلم میخواد برم یه کلبه دور از همه تنها باشم😔

عزیزم میشه تجربیاتتون رو در اختیار ما هم بذارید ؟ یا اگر گذاشتید بگید صفحه چنده ،تاپیکاتون رو چک کرد ...

اینو وارد شو

رژیم#