2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061288 بازدید | 355309 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جوابش خوب بود نوشت دوتا لوله بازه رحم هم طبیعی..دکتر هم عکس ها رو دید گفت خیلی عالیه

خدارو هزار مرتبه شکر 🤲🤲

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
جوابش خوب بود نوشت دوتا لوله بازه رحم هم طبیعی..دکتر هم عکس ها رو دید گفت خیلی عالیه

همسرم خیلی سالاد خوره،،،دلمم براش میسوزه،،یک‌ساله  درگیریم،،،همش میگه غذا بدون سالاد از گلوم نمیره پایین 

😆😆😆😆😆

خلاصه این تابستون با کلی سردیهاش داره میگذره

🤭🤭🤭

خدارو هزار مرتبه شکر 🤲🤲

ممنون عزیزم...دیگه جواب از و عکس و سنو از شوهرم بردم دکار گفت حیف صخامت فقط ک اونم ممکنه با دارو بالا بره باز شانس هست گفت باز تلاش کن ..فعلا ک امپول و زدم

الهم صل علی محمد و ال محمد

بچه ها الدوز زایمان کرد یا نه

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
همسرم خیلی سالاد خوره،،،دلمم براش میسوزه،،یک‌ساله  درگیریم،،،همش میگه غذا بدون سالاد از گلوم نم ...

من زیاد بش سخت نمیگیرم..چون خیلی وقته منتطریم گفتم گناه داره بخوره ...کو بچه😁

ممنون عزیزم...دیگه جواب از و عکس و سنو از شوهرم بردم دکار گفت حیف صخامت فقط ک اونم ممکنه با دارو بال ...

شماها چی میکنید؟؟؟

من فقط تونستم مصرف لبنیات و سرکه  رو خیلی کم کنم وگرنه غذاها دیگه روزمره هستش.

اصلا نمیشع 

همسرم خیلی سالاد خوره،،،دلمم براش میسوزه،،یک‌ساله  درگیریم،،،همش میگه غذا بدون سالاد از گلوم نم ...

وای رز منم یا زیتون یا سالاد باید سر سفره باشه نباشه غذا نمیخورم

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
حتما ازمایش برو..صرر ک نداره ...روز سوم باید هورمونlh fsh  tsh پرولاکتین استرادیول پروژسترون .چ ...

منم از روز سوم رو برم؟؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم تنها هنرم اینه که فلفل سیاه بریزم روی سالادش😆😆😆

اره منم پرش میکنم فلفل سیاه و لیمو ترش زیاد میریزم روش میگم حداقل ی چیز خوبی کنارش بخوره..شوهر من بستنی خیییلی میخوره و ماست هر کاری کنم قایمکی کار خودش میکنه 

وای رز منم یا زیتون یا سالاد باید سر سفره باشه نباشه غذا نمیخورم

اخه نمیره پایین لامصب 

ما که سالاد شیرازی هرروز داریم 

فقط به جای ابغوره،،،لیمو‌ترش میریزم با فلفل سیاه😐😐😐

اخه نمیره پایین لامصب  ما که سالاد شیرازی هرروز داریم  فقط به جای ابغوره،،،لیمو‌ترش میری ...

وای من میمیرم واسه سالاد شیرازی مخصوصا با قورمه سبزی....وای من غش کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز