2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3053617 بازدید | 355301 پست
حالم چندان خوب نیست عصرا شدید ویار داشتم الانم با قرص و آمپول بد نیستم 

فقط نینی صحیح و سلامت باشه مادر همه اینها رو تحمل میکنه. انشالله که این روزها هم سریع بگذره 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز موعدت بعد ۲ ساعت هاله انداخت؟؟؟ سیکلات چند روزس

آها،نه من پنج روز به موعدم مونده بود که بعد از دو ساعت افتاد.فکر کردم چند روز مونده به موعدت.

اگه نسبت به بیبی چک پریروزت پررنگتر نشده که...😔

کیتم ماه پیش ۱۷و۱۸ پررنگ بود میشه سه شنبه اگه مثل ماه پیش بشه ایشالله این ماه کیتم وقت خوبی پررنگ ش ...

سه شب!! البته شب سوم الکی بود واسه دلخوشونک خودم.. ۱۳،۱۴،۱۵ اقدام داشتم.. ۱۳ کیتم پررنگ بود ۱۴ کمرنگ.. انشالله این ماه زودتر تخمک‌گذاریت میشه 

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)
 من هر داروخانه ای میرم کیت مدیکور نداره دوستایی که غرب تهران هستید داروخانه ای میشناسید که داش ...

روبروی بوستان دو‌تا داروخونه هست!! هر دوتاشم کیت مدیکور داره..میشناسی بوستانو؟؟ خیابان میرزابابایی

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)
مامان آتنا جون خوبی عزیزم؟انشاالله کی دوباره میری اقدام؟

سلام عزيزم 

والا هنوز پری نیومده.... انشالله بیاد يه سری کارها مثل دندون پزشکی و آين چیزها هست بعدش توکل به خدا میرم افدام 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
سلام عزيزم  والا هنوز پری نیومده.... انشالله بیاد يه سری کارها مثل دندون پزشکی و آين چیزها هست ...

انشاالله به سلامتی این بار با اولین اقدام نی نی میاد تو دلت و بعد از نه ماه به سلامتی بغلش میگیری.

راستی مامان آتنا جون پرسیدم ولی جوابمو کسی نداد.خاکشیر یا تخم شربتی تو بارداری بده یا خوبه؟

بچه ها خاکشیر یا تخم شربتی تو بارداری چه حکمی داره؟خوبه یا بد🤔

تخم شربتی خیلی عالیه سرشار از کلسیمه...توی بارداری توصیه میشه 

نتایج زیر در خصوص مصرف خاکشیر در دوران بارداری حاصل می‌شود:

1. خاکشیر از نظر تغذیه‌ای ، منعی برای مصرف در طول دوران بارداری ندارد.

2. خاکشیر به دلیل اثر نرم کنندگی که بر دهانه رحم دارد ، در صورت مصرف بیش از حد ممکن است در اوایل و اواسط بارداری منجر به سقط جنین یا زایمان زودرس شود رعایت تعادل و احتیاط در مصرف آن توصیه می‌شود.

3. در خانم‌های بارداری که مشکل بسته شدن دهانه رحم در طی دوران بارداری دارند یا خانم‌های حامله‌ای که سابقه سقط جنین دارند لازم است تا مصرف خاکشیر با احتیاط باشد و این خانم‌های باردار در صورت لزوم با یک پزشک حاذق طب سنتی یا با پزشک خود مشورت نمایند.

4. قبل از هفته سی و هفتم بارداری و مخصوصا در اوایل دوران بارداری ، مصرف خاکشیر بایستی با احتیاط و به مقدار کم و با فاصله زیاد دفعات مصرف از یکدیگر صورت بگیرد و به هیچ وجه زیاده روی در این کار نشود که خدای ناکرده ممکن است منجر به سقط جنین یا زایمان زودتر از موعد مقرر شود.

5. از هفته سی و هفتم بارداری و به جهت تسهیل زایمان طبیعی می توان خاکشیر را کم کم به مادران باردار داد تا هفته آخر بارداری که در هفته آخر بارداری ، مصرف روزانه یک لیوان شربت خاکشیر جهت تسهیل زایمان واژینال و طبیعی توصیه می‌شود.

6. خاکشیر اثر مثبتی برروند بازگشت خانم‌های حامله پس از عمل زایمان به حالت قبل از حاملگی دارد.

7. مصرف خاکشیر در دوران بارداری ، بر سلامتی نوزاد در بدو تولد اثر مثبتی دارد.

امید است خانم‌های باردار و حامله با رعایت توصیه‌ها و نیز رعایت اعتدال ، از فواید مصرف خاکشیر در طی دوران بارداری و حتی پس از آن بهره‌مند شوند.

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿

سلام دوستان . روزتون بخیر . ❤

امیدوارم در این شبهای قدر  همه تون حاجت روا بشید و تقدیرتون به نحو عالی رقم بخوره 💖

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی