2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3052730 بازدید | 355301 پست
بله عشقم...وای😂😂😂😂شست پاش😂😂😂😂ن نترس طفلی اوج رشدشه و جاش تنگه

مرسی عشقم😚😚 راستی تو ماشین میشینم اینجااونجا میرم اشکالی داره؟

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اااا چرااا ببین امروز روز ۱۲ سیکل منه ۱۲ شب وارد روز ۱۳ میشیم من ۲شب رفتم اقدام روز ۱۳ اقدام نداش ...

دوشب پشته سر هم؟؟؟؟؟ 

یا شب 12 و صبح 14 اقدام رفتی درسته؟ 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
ساعت چند رفتی بیرون؟ نه فاطمه میگفت نگاه نکنن چیزیش نمیشه.یادت رفته بود؟

۱۱

ن یادم‌بود مجبور بودم برم 😥

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دوشب پشته سر هم؟؟؟؟؟  یا شب 12 و صبح 14 اقدام رفتی درسته؟

تقریبا پشت سر هم‌شد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مرسی عشقم😚😚 راستی تو ماشین میشینم اینجااونجا میرم اشکالی داره؟

یعنی تو شست پاشم حس میکنی؟

نینی من فقط لگد میرنه از این طرف ب اون طرف میره

۱۱ ن یادم‌بود مجبور بودم برم 😥

فکر کنم تا ۱۱تموم شده بوداااا.بیخیال بابا هیچی نشد.فکر کنم تا ساعت ۱۰و ۱۶دیقه بود

یعنی تو شست پاشم حس میکنی؟ نینی من فقط لگد میرنه از این طرف ب اون طرف میره

خخخخ شبنم اون ک شوخی بود🤣🤣🤣 اخه شست پاش کجا بود الان.اندازه نخوده 

خخخخ شبنم اون ک شوخی بود🤣🤣🤣 اخه شست پاش کجا بود الان.اندازه نخوده 

😁

سلام نون برنجی عزیز من چون قبلاً چندان شکم نداشتم ۹هفته چیزی معلوم نبود ولی خب بچه سوممه یکم زود شک ...

مریم شکم منم همینجوره تیز و رو ب پایین 

خ سخته خدایی ،موقع خواب میخوام پهلو ب پهلو بشم باید ی کوه رو جابجا کنم😌😌

عه جدی  ازمایش ذخیره تخمدان دادی؟؟ حتما این ازمایش و بده ک اگر خدای نکرده کم باشه ی فکری کنی ...

نه مگه ازمایشم هست؟؟؟

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️
اگه ذخیره تخمدانت رو چک نکردی حتما این کارو بکن و اگه ذخیره پایینی داری برو دنبال فریز کردن تخمک

خوب شد فهمیدم اینو

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️