ساعت چند رفتی بیرون؟ نه فاطمه میگفت نگاه نکنن چیزیش نمیشه.یادت رفته بود؟
۱۱
ن یادمبود مجبور بودم برم 😥
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دوشب پشته سر هم؟؟؟؟؟ یا شب 12 و صبح 14 اقدام رفتی درسته؟
تقریبا پشت سر همشد
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
مرسی عشقم😚😚 راستی تو ماشین میشینم اینجااونجا میرم اشکالی داره؟
یعنی تو شست پاشم حس میکنی؟
نینی من فقط لگد میرنه از این طرف ب اون طرف میره
عه جدی ازمایش ذخیره تخمدان دادی؟؟ حتما این ازمایش و بده ک اگر خدای نکرده کم باشه ی فکری کنی ...
نه مگه ازمایشم هست؟؟؟
دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️
اگه ذخیره تخمدانت رو چک نکردی حتما این کارو بکن و اگه ذخیره پایینی داری برو دنبال فریز کردن تخمک
خوب شد فهمیدم اینو
دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️