2777
2789
عنوان

هرچی دوس داری بگو💚

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 26 پست
الهی همیشه تن تون سلامت باشه دلتون خوش انشالله پر روزی باشی

واااای فداتبشم من مرسی قلبم انشالله خودتم همیشه سلامت و پر رزق و روزی باشی🫂❤️🫂❤️🫂خدا پشتو پناهت باشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

واااای فداتبشم من مرسی قلبم انشالله خودتم همیشه سلامت و پر رزق و روزی باشی🫂❤️🫂❤️🫂خدا پشتو پناهت ب ...

عزیزمی خواهر ممنونم از دعای قشنگت خداپشت وپناه خودت و عزیزانت باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزمی خواهر ممنونم از دعای قشنگت خداپشت وپناه خودت و عزیزانت باشه

مرسی دورت بگردم 😘❤️🫂❤️🫂😘خیلی ممنونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آخ بمیرم منچند سالشه

خدا نکنه زیبااااترین اااا این چه حرفیه فداتبشم

4سال و 6ماهشه

شب تولد یک سالگیش اینطور شد

خدا نکنه زیبااااترین اااا این چه حرفیه فداتبشم4سال و 6ماهشهشب تولد یک سالگیش اینطور شد

حسی خیلی خوبی ازت گرفتم حس میکنم قلبت خیلی پاکه از خدا میخوام به قلب مهربونت نگاه کنه و پسرتون خیلی زود خوبه خوب بشه🩷

تو اوج فقر و بدبختی بزرگ شدم ازدواج اجباری الان با یه بچه زندگی جهنمی استخدامی شرکت کردم قبول شدم بخ ...

آخ فداتشم 

نمیتونی وام بگیری یا قرض کنی بعدش از همون درآمد شرکتت پرداختشون کنی؟

حسی خیلی خوبی ازت گرفتم حس میکنم قلبت خیلی پاکه از خدا میخوام به قلب مهربونت نگاه کنه و پسرتون خیلی ...

واااااایییییییییییی قلبم وایساد فدای دل پر محبتت بشم انشالله همین انرژی مثبتی که بهم دادی هزاران هزار برابرش برگرده به زندگیت گلکم🫂🫂🫂

آخ فداتشم نمیتونی وام بگیری یا قرض کنی بعدش از همون درآمد شرکتت پرداختشون کنی؟

نه عزیزم کسی رو ندارم قرض کنم ۲ سال دوره آموزشی داره من روستام باید رفت امد کنم به شهر هزینه کرایه ماشین رو ندارم بدم 

وامم بهم نمیدن