2777
2789

کی

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی بگو من از رابطه آت. با شوهرم خوشحال نیستم شاید مثل برادرت باشه ولی اکه واقعا مثل برادر می‌دونی بخواطر خراب نشدن زندگیش پیام نده بهش

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

رفتم تاپیک قبلت گفته بودی با توجه به تاپیک قبل، رفتم تاپیک قبلتر فقط  گفته بودی خستم😑

خوب وقتی یه تاپیک میزنید به مخاطب احترام بذارید و از اول تایپ کنید، یه کپی پیست هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16752931/%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%85%D9%86-%D8% ...

خوب دختر خوب از اول اینو میذاشتی.

چی بگم گلم، فقط میتونم بگم حق داری ناراحت باشی، ولی دنبال یه راه حل خوب باش، با یه مشاور خوب حرف بزن.

چون با داد و بیداد به حرفت نمیشه و در اخر میبینی به یه ادم عصبی تبدیل شدی.

فقط با فکر برو‌ جلو، و اینکه حالا که ازدواج کردی مبارکت هم باشه ولی من به این نتیجه رسیدم پدر و مادر اگه حرفی میزنند واقعا درست میگند.

من به یه حرف پدرم گوش نکردم هنوز دارم بعد چندین سال ضربه میبینم