کاربرایی که کاربری دوم ساختن بیان وبقیه براشون حدس بزنن این کاربری اول کی هست یا حتی کاربری سوم یا چهارم 😀حتی اگر کاربری رو میشناسید که کاربری دوم هست والان اینجا حضور نداره بگید کیه ،اول راجع به خودم بگید
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو.رو.با همیم کاربری شناختم عشقم مگه کاربری دیگه هم داشتی راهنمایی کن
فدات شم عزیزم😘😘😘😘😘 ارههه همه این روزا سراغشو میگیرن😎
کتی 77نیستی احیانا یا مونا