اولا که هیچوقت کسی رو قضاوت نباید بکنیم چون نمیدونم تو زندگی اونا چه خبره ولی هر خبری هم باشه به نظر من تا وقتی آدم به بلوغ فکری نرسیده نباید ازدواج بکنه .
دلیلش اینه که هنوز به بلوغ فکری نرسیده اون آقا معنی متاهل بودن و نمیدونه چی هست اصلا.........
خیر.یه زنه رو میشناختم با یه مرد متاهل ریخته بود رو هم .بعد میگفت مرده بهم گفته ۷ ماهه با زنم رابطه جنسی ندارم .منو خیلی دوس داره.کلی برام خرج میکنه .من با اینکه ۱۰ سال از اون خانومه کوچیکتر بودم عقلم میرسید.میگفتم اون یه تارموی زنشم به تو نمیده.تو زنگ تفریحی براش.میگفت نهههه دوسممم دارهه زنشو فقط ب خاطر بچش نگه داشتههه. اخرش میدونی چیشد؟خانواده زنه فهمیدن و کتکش زدن و از خونه انداختنش بیرون.بعد این به.به مرده گفت زنتو طلاق بده بیا منو بگیر.مرده هم گفت گوه زنمو نخور برو بمیر.به همین راحتی
اگه دوس نداری قربانی بوالهوسی یه همچین مرد آشغالی ک هم متاهله و هم پیشنهاد دوستی بهت میده بشی هر چه زودتر بلاکش کن و حتی بهش فوشم بده تا بیخیالت بشه.. شما فقط قربانی هسی.. خودتو دست بالا بگیر و ارزشتو تا این حد پایین نیار ک نفر سوم یک رابطه رسمی بشی!! توو هیچ جایگاهی توو دل و منطق و زندگی این آقا نداری.. ایشون قبلا انتخابشو کرده و شریک زندگیشو انتخاب کرده.. دخترای سرزمین ما نباید تا این حد ساده لوح باشن ک راجب همچین پیشنهادی حتی دو دل هم باشن.. جوابش واضح و روشنه.. جوری از دهنش باید بزنی ک دیگه جرات نکنه نفر بعدی رو هم اینجوری قربانی بوالهوسی خودش بکنه..