2777
2789
عنوان

🌹🌹💞عشقتو تگ کن💞🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 135 پست
تعلیق نشو ابجیچرا تعلیق میشی

الکی الکی منو معده باهم تعلیق شدیم خخخ بی انصافی بود فدا سرت ولشکن منو از در بزنن از پنجره میام تو

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

@zsmylove‍ 

@متولدماه10‍ 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@اسم_ندارم_بتوچه_اخه‍ شمام گل یدونه ای... @چرچیلم‍ خوب شدی عزیزم

مرسی عزیزم دلم خوبم💞💞💞

یکم مسمومیت بود برطرف شد

@_ملکه455‍  کل سایت خبر دارن از بیماریم😂

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

@_ملکه455‍ کجا موندی عشق خودم... خوبی خواهری🌹🌹🌹🍃🍃🍃

مررسی عزیزم همینجام ممنون بابت تاپیک های خوشگلت و  تگات ،💐🌷🌷❤️🌹🌹🌹🙌🙏

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

مرسی عزیزم دلم خوبم💞💞💞یکم مسمومیت بود برطرف شد@_ملکه455‍ کل سایت خبر دارن از بیماریم😂

اره از بس رفیقای خوبی داری ملت فهمیدن حالا من یه هفتم نباشیم کسی نمیفهمه خخخ

دورت بگردم من بوووووس 😘😘🫂😘🫂🫂😘🫂😘🫂😘🫂😘🫂🫂😘🫂توام عشق منی

خدا نکنه یکی سلامت باشی..🌹🌹🌹بوس  به  خواهر گلی خودم😍😘😘😘💞💞💞 . 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

الکی الکی منو معده باهم تعلیق شدیم خخخ بی انصافی بود فدا سرت ولشکن منو از در بزنن از پنجره میام تو

🫂🫂😂به عشق شما دوستای زیاد تعلیقیم

باید برم نینی یار شم از حقتون دفاع کنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

🫂🫂😂به عشق شما دوستای زیاد تعلیقیمباید برم نینی یار شم از حقتون دفاع کنم

اره خخخخ پارتی درست درمون لازم داریم .

اره خخخخ پارتی درست درمون لازم داریم .

ردیفش میکنم😂

😘😘💖💖

🫂🫂😘😘😘

@librarian_maneli‍ @زندگــے_در_آرامش‍ @jnjnjnjn‍

قربونت برم من دختر 

😍😍😍

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

قربونت برم من دختر 😍😍😍

خدا نکنه دخترررر🤕🤛🏻🫂😘😘😘😘😘😘

@banuyegolllll ‍  @اعتصامی ‍  @ملکه_شب111 ‍  @جناس ‍  ...

#عشق#جانمی#عزیزمی#بوس#😘😘😘‍ 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

#عشق‍ #جانمی‍ #عزیزمی‍ #بوس‍ #😘😘😘‍

امضاتو الان دیدم😂

به به پس تا من هستم زندگی باید کرد😂