2777
2789
عنوان

🌹🌹💞عشقتو تگ کن💞🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 135 پست
اره از بس رفیقای خوبی داری ملت فهمیدن حالا من یه هفتم نباشیم کسی نمیفهمه خخخ

سه بار تگت کردم. دوتاش ترکید.. سومی غزل خدافظی زدم موند.... نبودی دیگ... ایشالا دیگ تعلیق نشی عزیزم 

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اره بخدا قدر نمیدونی ک ی تاپیک تشکر بزن بگو مرسی ک هستی خخخخ وای تاپیک میس زهرا دیدی من غشششش

اره دیدم اونو

سهمیه تاپیک هام تموم شده امروز 

باشه به وقتش میزنم برات چند تا چندتا😂

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

اره دیدم اونوسهمیه تاپیک هام تموم شده امروز باشه به وقتش میزنم برات چند تا چندتا😂

اوووووف خخخخ ولی شماها میزنید عادیه مثلا اون میس زهرا خییییلی خوب بود اصلا توقع و انتظار نمی‌رفت و غیر قابل پیش بینی بود

من زلیخا و تو یوسفمی❤️

اوووووف خخخخ ولی شماها میزنید عادیه مثلا اون میس زهرا خییییلی خوب بود اصلا توقع و انتظار نمی‌رفت و غ ...

آره خدایی

اون چرا زد برات تاپیک؟☹

نکنه بهت نظر داره😔

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

اره دیدم اونوسهمیه تاپیک هام تموم شده امروز باشه به وقتش میزنم برات چند تا چندتا😂

سهم من هنوز پا برجاس بجات بزنم براش... 💞💞

سهم من هنوز پا برجاس بجات بزنم براش... 💞💞

نه عزیز دلم 💖

دوست داری از طرف خودت بزن براش گلم

من اکانت دیگه هست

ولی خوب باشه فردا میزنم

حییییح

یاد حیحححح😱 گرگ سایت افتادم🤣🤣🤣

هی من برم پی ویت😂

فعلا🙌

فدات اره دیدم امروز اومدم این کاربری ن دیگ نرو بمون

عمرا برم.. رفیقامو ول کنم کجا برم اخه 💞💞💞🍃💙💙💙