2777
2789
تو از کجا میدونی الان ندارم.پسرهای بزدل به این پولها نمیرسن

هیچ کارخونه داری اینقدر بیکار نیست بیاد تو نی نی سایت نظر بده میره خارج کشور برای عرضه محصولاتش یا خط تولید جدید میزنه یا قضیه قطعی برق و حل میکنه شاید محصول جدید یا اوراق سهام بخواد انتشار بده شایدم بخواد کیفیت و بالا ببره یا با چین رقابت کنه یا محصولاتش بین المللی کنه شاید بخواد به حداکثر سازی  بهره کارخونه رسیدگی بکنه شایدم بخواد gnp انجام بده خلاصه اینقدر بیکار نیست توی نی نی سایت که راجب مشکلات زناشویی و  ازدواج و حاملگی میزارن ول بچرخه 

هیچ کارخونه داری اینقدر بیکار نیست بیاد تو نی نی سایت نظر بده میره خارج کشور برای عرضه محصولاتش یا خ ...

کارخونه دارها الان پولدار نیستند بیتکوین دارها پولدارن هر بیت کوین ده میلیارد تومنه

آقا هستم.بخندی قشنگ تری.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کارخونه دارها الان پولدار نیستند بیتکوین دارها پولدارن هر بیت کوین ده میلیارد تومنه

نه اینا پولدار نیستن   پولدار های واقعی کسانی آن که صاحب برند آن مثل ویکتوریا گوچی آیو سن لورن دیور شرکت آمازون وایلان ماسک و....  ثروتمند هستن 

جدا از این هزار میلیارد تو دنیا زیاد نیست الا خونه های معمولی آپارتمانی تو چین ۱۰۰۰میلیارد هستن 

اصلا بحث کردن با آدمی مثل تو هیچ فایده ای نداره الکی زور میزنه کی پولداره کی نیست بچه ای چیزی هستی خیلی دوست داری پولدار بشی ببین ایلان ماسک چیکار کرده بشو ایلان ماسک شایدم رونالدویی مسی شایدم مثل اعضاbts بشی یا مثل آیو بخوای کمپانی تاسیس کنی بدبخت بیچاره نشستی ته ایران ادعا ثروتمندی میکنی  با من تو نی نی سایت چونه میزنی که چی