خانم_اقا_عمادم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2465 عنوان چندروزه بی قرارم بابت ی موضوعی گفتم خدایا قران باز میکنم 149 بازدید | 16 پست میخونم آروم بشم لطفا ی نشونه بذاراولین آیه این بود اولیا خدا نمیترسن و اندوهگین نمیشن ادامش گفته بود عزت دست خداهست که به همین جمله هم نیاز داشتممن برای ی موضوعی هم میترسم هم اندوهگین بودمبنظرتون نشونه بود؟شیطان بدجوری منو احاطه کرده استرس وارد میکنه مغزم درست کارنمیکنه اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙 1404/05/20 | 19:56 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_اقا_عمادم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2465 من اگه بودم به نشونه میگرفتم شیطان ناامید میکنهچون چندتا مشکل باهم دارم نمیتونم مدیریت کنمبرام دعا کنیم اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙
فاطماهستم۲۲ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 826 مامان بزرگ من میگفت یا قرآن باز نکن یا کردی شک نکن هرچی نیت کنی کاملا درست درمیادمن دوستم بچه دار نمیشد پنج سال بود شب قدر پارسال براش قرآن باز کردن ایه فرزند دار شدن حضرت زکریا سوره آل عمران اومدالان بچش ماشاالله پنج ماهه شده😍
سیندرلا۲۰۲۱ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 8565 شیطان ناامید میکنهچون چندتا مشکل باهم دارم نمیتونم مدیریت کنمبرام دعا کنیم خدا خودش کمکت کنه، میفهمم برای منم پیش اومده ولی از رحمت خدا نا امید نباش
خانم_اقا_عمادم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2465 خوشبحالت بنظرم نشونسامیدوارم مشکلت حل بشه حتما برام دعا کنین خیلی محتاجم اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙
فرزند_ارشد_تابستان عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 5770 اره احتمالا نشونه بودهمنم میخوام باز کنم احکام خاصی داره؟
یادداشت_های_یک_جهنمی عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 6366 عزیزم میشه زحمت بکشی به نیت منم قرآن باز کنی💔🥹
خانم_اقا_عمادم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2465 مامان بزرگ من میگفت یا قرآن باز نکن یا کردی شک نکن هرچی نیت کنی کاملا درست درمیادمن دوستم بچه دار ن ... خداروشکربرام دعا کنین ممنون که انرژی مثبت دادین اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙
خانم_اقا_عمادم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2465 اره احتمالا نشونه بودهمنم میخوام باز کنم احکام خاصی داره؟ من بعد نماز باز کردمدلم میخواست قران بخونم آروم بشم به خدا گفتم بامن حرف بزن دلم آشوبهاصلا نمیدونم کارم درست بود یا نه اما بدجوری دوست داشتم منوخدا باهم حرف بزنیم اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙
خانم_اقا_عمادم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2465 عزیزم میشه زحمت بکشی به نیت منم قرآن باز کنی💔🥹 گلم من اصلا ازاونایق نیستم که همیشه قران باز میکنهدلم خواست با خدا حرف بزنم اونم جواب بدهی جوری حس کردم قران بخونم آروم میشم اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙
فاطماهستم۲۲ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 826 خداروشکربرام دعا کنین ممنون که انرژی مثبت دادین فداتشم تو هم برا من دعا کن عزیزم❤️
هوابدکاپلیه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2291 آره عزیزم استقامت کن سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
خانم_اقا_عمادم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2465 آره عزیزم استقامت کن ممنون عزیزمبرام دعا کنین اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙