2777
2789
عنوان

میشه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 38 پست

چه راهنماییایی میکنن بعضیا

عزیزم یکم بزرگتر شد ورزش بفرست خودش ثد بلند میشه 

من داداشم تا چهارم پنجم خیلی کوتاه بود یهو شد چنار

الان۱۹۶قدش

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نیست.یکی از اقوام با قرص و امپول شره نردبان دزدی .ههههه.از همه خانواده بلند تر شده.موقع رشد که با ...

عزیزم چون بکی به زور قرص و دارو که هزارتا عوارض داره قدش بلند شده شما باید نتیجه بگیری قد بلندی ژنتیکی نیست؟

عزیزم کل علم ژنتیک و وراثت و کروموزم های حامل ژن رو بردی زیر سوال که

به من ثابت شده. میتونید حتی تحقیق کنید البته توقع نداشته باشید امپول و قرص اش ایران باشه. علم این همه پیشرفت داشته نگید این یکی امکان نداره. زمان ما نبود میگفتن بپر بالا پایین.ولی الان.اگه زمان رشدش باشه هر کاری میشه انجام داد.

عزیزم چون بکی به زور قرص و دارو که هزارتا عوارض داره قدش بلند شده شما باید نتیجه بگیری قد بلندی ژنتی ...

نه نگران عوارض نباشید. شبیه مکمل ها هستش.مگه شما تو دوران بارداری مکمل نمیخورید؟تو گوگل سرچ کنید مکمل های زیادی معرفی میکنن.

نه نگران عوارض نباشید. شبیه مکمل ها هستش.مگه شما تو دوران بارداری مکمل نمیخورید؟تو گوگل سرچ کن ...

ما خودمون هممون قد بلندیم قد زیر صدو هفتاد تو دخترا نداریم 

البته اگه ژنتیکی باشه😁😁

نیازی به این چیزا نیس

به من ثابت شده. میتونید حتی تحقیق کنید البته توقع نداشته باشید امپول و قرص اش ایران باشه. علم این هم ...

بالاخره قدماهم تحت تاثیر هورمون ها افزایش پیدامیکنه..الان هم بادادن دارو وهورمون میتونن قدرو افزایش بدن یا جلوش رو بگیرن اما زمان خاص ومیزان خاصی داره و نباید مث نخود کشمش استفاده کرد ..اول واخرش هرچی طبیعیش خوبه زمانی که مشکل حادی نیس چرا ضرربرسونیم

چقد ساده بودم اونوقتا😅

الان دخترم هفت سال و نیمه س قدش از همه ی همکلاسی هایش بلندتره 😍 چنار شده بیا و ببین😅😍

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت