banoo_jan1 مدیر عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 1474 عنوان خمیر یوفکا | مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 16 پست دوستان اولین باره میخام با خمیر یوفکا پیراشکی درست کنم برا ناهار فردااگه اخر شب درست کنم بیات میشه برا ناهار؟فردا کلی کار دارم اخهتجربه یه شب موندن تو یخچالشو دارین؟ چجوری داع کردین؟ گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!! 1396/12/22 | 21:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیلا_جون1996noori عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 1258 من میگیرم اینطوریه،ورقش خیلی ناززززوکه مثل کاغذ واس همین دوتا ورقشو میگیرم موادو میریزم توش،ورقاشونم خیلی بهم چسبیدن باید با ی چاقو اروم بازش کنی،میتونی موادشو شب درست کنی(پیاز،گوشت،قارچ نگینی ،دلمه،خیلی کم جعفری،نمکو فلافل و پودر اویشن،کمی رب گوجه)اماده ک شد میریزم وسط خمیر روش پنیر پیتزا میریزم،کاغذ روغنی میزارم کف سینی فر،با فرچه روغنش میکنم .پیراشکیو میچینم داخلش ک روشم با فرچه روغن میزنم.اول با شعله تردش میکنم بعد با شعله بالا.بعدشم ک آماده خوردنه
banoo_jan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 1474 من میگیرم اینطوریه،ورقش خیلی ناززززوکه مثل کاغذ واس همین دوتا ورقشو میگیرم موادو میریزم توش،ورقاشونم ... فداااااای تو خواهر از اینکه یه عالم توضیح دادی.😘😍اره اینم جنس و ضخامتش مثل همینه که گفتی گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!