2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترا کل پا ساق دست بیکینی و گودی کمر کندلا میشه فول بادی؟؟؟ یا کاربردی؟من کم مو هستم فول بادی لازم ...

کاربردیه عزیزم

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

اهان 😅ببخشید میپرسم شخصی هست ولی خب مجبورم عذر میخوام موهای شما هم کلفت هست؟

راحت باش عزیزم

ار تقریبا

کلا نژاد ما ایرانیا همینه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
برا پایین ۵۰۰ میگیرن؟بنظرم شاتی جوابه

والا اونجوری بهم گفتن کلا فول بادی ۵۹۰ هستش بعد بهش گفتیم اگه بخواییم حذف کنیم فقط یه جاهای رو بخواییم اون موقع مبلغ کم میشه گفت اره کم میشه 

مرسی بخدا من راضیم کامل نرن فقط یکم حداقل کم شه😭😂انقد زیاده انگار اول مو بودم بعد بدن

برو

بالای ۸۰درصد نتیجه میگیری غمت نباشه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

لیزر من با دستگاه اشنایدرپلاس بود خیلی راضی بودم ازش بدون درد بود و پوستم روشن تر شد.موهای کرکی بدنم با این دستگاه اصلا ضخیم نشد لی هم زود به نتیجه دلخواهم رسیدم.تو شهر اصفهان کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم بهتون.

09217870776