2777
2789
عنوان

عمل بینی با دکتر مفرد یا یعقوبلو

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست
کی رو می شناسید لطفا معرفی کنید؟ اتفاقا بینی گوشتی دارمدکتر حسنانی و خرمی نژاد و صفایی چطورن کارشون

اون این دکتره گوشتی خوب در نمیاره زیاد وگرنه کارش عالیه دوستام عمل کرده بودن پیشش فوق العاده شده بود 

دماغ خودمم گوشتی نمیدونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون فوق تخصص پلاستیک انحراف و مشکل تنفسی رو کامل برطرف می کنه؟ آخه بعضی ها میگن پلاستیک بیشتر ...

انحراف میگن ۱۰۰ درصد برطرف نمیشه 

البته که هرچی بیشتر رو زیبایی کار کنن اونم بیشتر برطرف میکنن 

اتفاقا هنر عمل بینی بیشتر به زیبایی برمیگرده هرچی هم تمیز تر کار کنن مشکل تنفسی ریسکش پایین تر میاد 

بعضی هاشون اصن متخصص گوش و حلق و بینی بودن که فوق تخصص پلاستیک گرفتن 

خیلیام پیش گوش و حلق و بینی عمل کردن تنفسشون به مشکل خورده من خودم تنفسم مهم ترین بود واسم پیش گوش و حلق و بینی رفتم کلی هم تاکید کردم تنفسم مهمه الآن غضروف کنار بینیم خوب فیکس نشده بینیمم خیلی کیپ میشه 

انحراف میگن ۱۰۰ درصد برطرف نمیشه البته که هرچی بیشتر رو زیبایی کار کنن اونم بیشتر برطرف میکنن اتفاقا ...

پیش کی عمل کردین عزیزم دکتر مفرد شناختی دارین کارش خوبه میتونه بینی گوشتی با انحراف و مشکل تنفسی خوب دربیاره

پیش کی عمل کردین عزیزم دکتر مفرد شناختی دارین کارش خوبه میتونه بینی گوشتی با انحراف و مشکل تنفسی خوب ...

من شیراز عمل کردم دکتر زرگرانی

دکتر مفرد رو نه حقیقت خودم شناخت ندارم 

ولی به نظرم ارزش داره بیشتر دربارش تحقیق کنی و مطبش بری و باهاش مشاوره بگیری چون سبک کاریش خیلی طرفدار داره منم پیجش رو گه گاهی میبینم خیلی خوشم میاد 

مثلا سبک طبیعیش خیلی خوبه برعکس جاهای دیگه که تغییری نمیکنی زیاد 

و اینکه کلا تخصصشون همینه نگران مشکل تنفسی نباش 

وقتی به دکتر میگی من به این دلیل میخوام عمل کنم و اولویتاتو میگی بر اساس خواسته خودت بهترین چیزی که بتونه انجام میده. انحراف بینی و مشکل تنفسی حاصل ازش هم با عمل تا حد خیلی خیلی زیادی اوکی میشه ولی کامل نه 

مشکل اینه که بعضیا خودشون باعث میشن به یه سری مشکلات بخورن معیارهای ظاهری از دکتر انتظار دارن که باعث میشه قوس زیاد از حد بشه یا غضروفهای بیشتر دکتر برداره  

باید قبلش تمام اولویت هاتو مشخص کنی و بگی تنفس برات مهم ترینه و تا جایی که امکان داره بینیت رو فرم دهی کنه 

به نظرتون فوق تخصص پلاستیک انحراف و مشکل تنفسی رو کامل برطرف می کنه؟ آخه بعضی ها میگن پلاستیک بیشتر ...

دیروز یکی دیدم بینی خیلی قشنگی داشت ولی متاسفانه  مشکل تنفسیش حل نشده بود، پیش بیگدلی عمل کرده بود