2777
2789

بنظرم یچیز ذاتیه

بله دارم

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اینکه یه چیزی ذاتی باشه اعتقاد ندارم

چرا عزیزم یه بخشی ذاتیه

ببین یونگ معتقد بود ما در اصل با به ویژگی ها و یه انرژی غالب بدنیا میایم 

یعنی اون صفحه سفید نیستیم

۱۵ تا انرژی وجود داره که یکی دو تا تو روان ما غالب تره 

اگه بخوای بیشتر هم میتونم توضیح بدم برات

انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..

چرا عزیزم یه بخشی ذاتیهببین یونگ معتقد بود ما در اصل با به ویژگی ها و یه انرژی غالب بدنیا میایم یعنی ...

خوشحال میشم بیشتر بدونم ولی من تصورم اینه که ما انسان ها به حالت خنثی و خاکستری رنگی داریم که چیزی داخلش نیست...یعنی کاملا خالیه بعدش خودمون مثل یه خمیر به اون شکل میدیم...من بدی و خوبی رو مساوی میبینم برای همین خنثی شده وجودمون...بعدش بستگی داره خودمون چه کاری انجام بدیم با روح...

خوشحال میشم بیشتر بدونم ولی من تصورم اینه که ما انسان ها به حالت خنثی و خاکستری رنگی داریم که چیزی د ...

یونگ این اعتقاد رو نداشت عزیزم 

از نظر اون ما اون صفحه سفید نبودیم و با یه انرژی غالب و یه سری ویژگی هایی که تو ناخودآگاه مون هست بدنیا اومدیم 

مفهموم ناخودآگاه فردی و ناخودآگاه جمعی هم فکر کنم همبن یونگ مطرح کرد 

۱۵ تا انرژی داریم که هر کدوم نماد یه چیزی هستن و حتما یه انرژی غالب داریم 

تا زمانی که ندونی ارکی تایپ غالبت چیه شاید برات باور پذیر نباشه 

ولی وقتی ارکی تایپ غالبت رو بدونی میبینی که تو بچگی هم یه سری رفتارهای همون ارکی تایپ رو داشتی 

انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..

یونگ این اعتقاد رو نداشت عزیزم از نظر اون ما اون صفحه سفید نبودیم و با یه انرژی غالب و یه سری ویژگی ...

آره متوجه شدم سرچ کردم گوگل..چیزای جالبی بود واقعاً 

خیلی عجیبه که اینقدر نظرات متفاوتی وجود داره و هرکسی به یه چیزی باور داره..من دلم میخواد اطلاعاتم رو ببرم بالا و بعد بتونم خوب تصمیم بگیرم

و ازتون خیلی ممنونم که تایم گذاشتین

آره متوجه شدم سرچ کردم گوگل..چیزای جالبی بود واقعاً خیلی عجیبه که اینقدر نظرات متفاوتی وجود داره و ه ...

مبحث ارکی تایپ ها بشدت جذابه 

وقتی در موردش مطالعه میکنی آنقدر اطلاعات خوبی بدست میاری که میتونی ارکی تایپ دیگران رو هم حدس بزنی 

نمی‌دونم تا چه حد معتبره این اولین سایت بود..یا شاید سایت های دیگه رو باید چک کنم

عزیزم میتونی تو سایت خودشناس هم تست بدی