کسایی که شغل کارمندی دارین وقتی مجرد بودین و خواستگار میومد چجوری میگفتین که انتظار و توقع ازتون نیاشه تو زندگی برای خرج و حقوق ماهیانتون روش برنامه نریزع طرف
اون موقع آره اگر وام یا چیزی باشه کمک میکنم ولی بعضیا اومدن نقش زن رو عوض کردن از زن انتظار دارن مرد ...
نه افراط درسته نه تفریط
نه بعضی که کارت حقوق زن دست شوهر هست
نه بعضی که هیچ خرحی در خونه نمیکنن دوستی دارم حتی یه گل سر با حقوق خودش برای بچه اش نمیخره تازه از شوهرش هرماه پول میگیره حقوق شوهرش معمولی هست پولدار نیست
مساله این نیست که وظیفه کی هستمساله اینه که چه کاری درسته شما وظیفه کار خونه هم حتی نداری اما به نظ ...
عزیزم رُک مگه ماها چه قدر در ماه مثلا در میاریم ؟ من بابام کارمنده داره بازنشسته میشه هنوز حقوقش ۳۰ تومن هس مامانم معلمه مگه چه قدر میگیره ؟ بگو ۱۷ تومن باز همین ۱۷رو خرج وام و خرید خونه کنه؟ حق نداره یه مانتو برا خودش بخره یا بره آرایشگاه ؟ مگر حقوق زن ها چه قدر هس ؟ همونم خرج خونه بشه ؟ نمیشه که ..وظیفه زن نیس مرد باید نان آور باشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.