2777
2789
پوست انار خشک شده پیدا کن دمش کم مثل چایی بده بخوره طبق تجربه دیدم جمعش میکنهپسرم نه ماهگی درگیر اس ...

من دیدم دکتر گاهی میگه اون اسهال میکروبه که باید از بدنش خارج بشه 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

عزیزم بهش کته ماست بده خوب میشهآب سیب هم خوبه ، سیب رو بخر آبشو بگیر نری آبمیوه پاکتی بخری

اینا رو دادم 

می دانید مشکل چیه یه دوره خوبه تا می یان غذاشون از ساده تغییر بدن دوباره حالشون بد میشه می افته روی اسهال و استفراغ 

آمپول ضدتهوع و آمپول ویتامین a هم یه دکتر تجویز کرد زد گفت برای این که پور معده اش درست بشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید شیراز هستین ؟ چه دکتری بردین ؟ یکی از پسرهام روزی ده بار هم شکمش کار می کنه یکی دیگه اش هم رو ...

من تهرانم

درکت میکنم

بچه های من همینجوری با دارو و رعایت رژیم (مثل خوردن کته ماست و موز و...) خوب نشدن

جفتشونو بردم سرم زدم دیگه از بعد سُرم هی حالشون بهتر شد

برای پسر من فوق  دکتر تشخیص داد که معده بچه ب طور ناگهانی به شیر مادر حساسیت داده

ی قرص ریزی داد گفت با چند س سی اب قاطی کن بزار

تو یخچال قبل هر دفعه که میخواهی شیر بدی ی سی سی از این قرص بده!

من همه دارویی امتحان کرده بودم.بعید میدونستم ی قرص ریز درمان کنه.ولی همون روز اول دفعات اسهال کردنش کم شد و روز دوم بهتر و روز سوم کامل قطع شد!

شاید معدشون به شیر حساسیت میده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من دیدم دکتر گاهی میگه اون اسهال میکروبه که باید از بدنش خارج بشه

اگه شکمش قفل بشه بچه تب میکنه 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

ای بابا ! بچه منم اینجوری میشد ولی دیگه بعد ۳ ۴روز خوب میشد با دکتر. یه دکتر خوب ببرشون

اینجا یه متخصص به اسم دکتر نیک آیین دوباره بردمش 

یه متخصص به اسم دکتر طباطبایی بردم 

دوتا متخصص هم توی بیمارستان دستغیب بردم 

دیگه نمی دونم چه کار کنم 

برای پسر من فوق دکتر تشخیص داد که معده بچه ب طور ناگهانی به شیر مادر حساسیت دادهی قرص ریزی داد گفت ...

شیر خشکی بودن که خیلی وقته قطع کردم 

توی این مدت هم شیر پاستوریزه هم ندادم دیگه 

اینجا یه متخصص به اسم دکتر نیک آیین دوباره بردمش یه متخصص به اسم دکتر طباطبایی بردم دوتا متخصص هم تو ...

کدوم استانید؟

ببخشید کدوم دکتر شیراز نیستین ؟ من فوق تخصص بردم فایده نداشت

اگه شیرازی که نمیدونم نمیشناسم دکتراشو

فقط مراقب کم ابی بدنش باش خیلی خطرناکه خدای نکرده کلیه هاش رو به خطر میندازهESR چنده؟ عفونت منظورم ...

توی آزمایش گفتن عفونت نشون نداده 

فقط توی مدفوع بچه گفتن کم خون بوده 

‍البته قبلش چند دوره هر کدوم جداگانه به مدت پنج روز میترونیتازول با کورتیماکسازول و سفکسیم خورده بود 

میشه به دلیل خوردن این آنتی بیوتیک ها عفونت توی خونه نشون نداده باشه ؟ 

من تهرانمدرکت میکنمبچه های من همینجوری با دارو و رعایت رژیم (مثل خوردن کته ماست و موز و...) خوب نشدن ...

دکتر تنها کاری که برای بچه من نکردم همین سرم هست اگه می زدن شاید بچه کنم خوب می شد