2777
2789
عنوان

بچگی کردی❔🌚✨

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 26 پست
دلم میخواد برگردم به کلاس بخ پیش دبستانی تا سوم البته فقط و فقط زمانایی که مدرسه بودم خونه اصلااااا ...

عزیزممم🥲

ولی من ۶.۷ سالم که بود بچه داری میکردم😂🤦🏻‍♀️

بعد از اون منم از ۱۳ سال به بعدو دوس ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بچه بودم همیشه دوست داشتم بازی کنیم با بچه های فامیل اما اونا هیچ کدوم پایه نبودن و چون تو فامیل کوچیک ترین بچه بودم هیچ وقت بزرگان نمیومدن باهم بازی کنیم اما خیلییی بازیگوش بودم

منم زیاد بچگی نکردم از اولم سربزرگ بودم و بیشتراز سنم میفهمیدمولی این اصلا خوب نیس

بیشتر از سنم نه نمیفهمیدم ولی درک میکردم 

بیشترم دوس داشتم بچه داری کنم با وجود اینکه ۶.۷ سال بیشتر نداشتم الانم پشیمون نیستم ولی خب برام جالب بود

عزیزممم🥲ولی من ۶.۷ سالم که بود بچه داری میکردم😂🤦🏻‍♀️بعد از اون منم از ۱۳ سال به بعدو دوس ندارم

منم از کلاس سوپ به بعد دوس ندارم🙂😂

چه بامزههه😂😂

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

بیشتر از سنم نه نمیفهمیدم ولی درک میکردم بیشترم دوس داشتم بچه داری کنم با وجود اینکه ۶.۷ سال بیشتر ن ...

هرکی ی جوره دیگه

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

خدا رحمتشون کنه عزیزم💔روحشون قرین آرامش و خودت سلامت باشی

ممنون عزیزم.. الان نمیزارم حسرت هیچی ب دل بچههام بمونه... 

بـچگی کنن

جوونی کنن. 

کاری بهشون ندارم اصلا

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️