2777
عنوان

مارمولککک🦎🦎

162 بازدید | 18 پست

این مارمولکای خونه ما دیگه خیلی احساس صمیمیت میکنن

ما نمی‌ترسیم 

تو حیاطمون هست

تو خونمونم یکی دو تا هست 

الان دیدم کنار تشک من داره صفحه گوشیو نگا میکنه😐😐😐

قیافشونم که همیشه خندون😐😅

قبلا اصلا نزدیک نمیشدن 

گوشیو بردم نزدیکش فرار کرد😂😂

تاپیک بی محتوا سر صبحی 🤣🤣🤣

جهان اولی بودنتون یجوریه که ادم دلش میخواد جهان صدمی باشه☠️ خدایا تو نور قلب منی❤️✨️

🤣🤣🤣🤣😅😅🙏

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

مارمولک پرو 

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نترسیدین 😁😁😁

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

ترس نه بیشتر تعجب کردم😅

خانم ایرانی باشید و از مارمولک نمیترسید 

جالبه 😁

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

چ عادی میگی تو خونمونم یکی دوتا هست

خب چجوری بگم 😂😂

خونه حیاط داره 

تو دسشویی هم حضور دارن 

تو باغچه که سوسمار هم داریم

از سوسک که بهترن...سوسک فقط تابستون داریم اونم به خاطر همسایه کثیفمون....تعدادشون کمه خداروشکر 

جهان اولی بودنتون یجوریه که ادم دلش میخواد جهان صدمی باشه☠️ خدایا تو نور قلب منی❤️✨️

خانم ایرانی باشید و از مارمولک نمیترسید جالبه 😁

از سوسک میترسم

به مارمولک عادت کردم از بچگی دیدمشون تو حیاط

چه بی شخصیته شاید داری تو چت یه چی میگی نخوای اون ببینه

خیلی بی شخصیته واقعا  مارمولکه

خب چجوری بگم 😂😂خونه حیاط داره تو دسشویی هم حضور دارن تو باغچه که سوسمار هم داریماز سوسک که بهترن.. ...

چ سوسک چ مارمولک چ سوسمار همشون ترس دارن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی