2777
2789
عنوان

شام😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعایعنی یههفته تنهایی خوب میرفتی خونه مامانت یه هفته؟من نمیدونم شوهرم بتونه سال تحویل خونه باشه یا ...

بابام میخواس بیاد دنبالم نذاشتم.نمیدونم چرا حوصله کسیو ندارم هرسال 4شنبه سوری مث بچه ها ذوق میکردم ولی الان نه

پسرمم سرماخورده خوابه انتنمونم خرابه

باید هرجور شده خودمو سرگرم کنم امشب

دوباره میسازمت💪

من غصه ام گرفته برای اولین روز عید ک تنهام فک کنم دق کنم شوهرم شیفته مامانم اینام میرن شهرستان از ال ...

من شوهرم نمیزاره برم خومه بابام تنهایی البته الان چون دیگه من خونه باباش نمیرم اومم نمیادمجبوره منوتنهایی هفته ای یه ببره ولی خودش میره سرکاراصلادرک اینونداره که خونوادش دلخوشی واسه من نذاشتن یعنی میفهمه چیکارمون کردن هاولی مادروپدروخواهراش اینقدسیاست دارن که باحرفاشون همش ازمن وخانوادم دورش میکنن درحالی که خانواده من جزاحترام به شوهرم هیچ کاری نکردن همش میگن بهش اون نمیادتوچرامیری مگه مادل نداریم اون مادرپدرداره وتونداری ماچشم براهتیم وازاین حرفادرحالی که هرورزخدانفرینش میکنن وبدشوپیشه همه میگن ولی دورون جلواین مظلوم نمایی میکنن

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪
بابام میخواس بیاد دنبالم نذاشتم.نمیدونم چرا حوصله کسیو ندارم هرسال 4شنبه سوری مث بچه ها ذوق میکردم و ...

وای من اینجوری شدم ولی بچه ندارم که سرماخورده باشه اینکه آنتن خرابه برام پیش اومده خیلی بده الان همش تونی نی سایت ولوم😁😁

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪
ما رسم داریم شب چهارشنبه سوری شیربرنج میپزیم

ترک کجایید؟؟؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
علتش چیه؟ ما هم بزاریم خب 

میگن غذایی که پیامبر در شب معراج خورده شیربرنج بوده

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
آخ آخ جات خالی.حالا حامله نباشی مدیونت بشم؟! فقط خوش خوراک میفهمن ما چی میگیم😍😍😍

فعلا معلوم نیس نی نی دلشته باشم یان 

نووووش جونت عزیزم♥️♥️

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦