2777
2789
چشم عزیزم محتاجیم به دعا

ایشالا سالم بیاد بغلت اسی

نی نی ت دختره یا پسر🥺؟

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

بسلامتی طبیعی میاری.؟

نه سزارین ولی اینسری هرچی گفتم دکترم قبول نکرد سوند نزنه همراهم ندارم مامانم دخترمو نگه میداره

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخیر و سلامتی عزیزم،‌ انشاالله نی نی و سالم در آغوش بگیری،‌ منم ۱۱ روز دیگه وقت سزارین دارم😍

عزیزم شما ایرانی؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ب نی نی فکر کن که فردا انشالله بغلته میشه برام دعا کنی قلب بچم تشکیل بشه

تامیتونی شیر . موز. گردو.پای مرغ بخور واسه قلب جنین عااااالی.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم شما ایرانی؟

نه فداتشم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه سریا دیدی چی میگن بلن شدن روز اول ادم میمیره زنده میشه جای بخیه اینجوری درد میکنه میترسونن

خوب زایمان طبیعی و سزارین 

واقعا سخته 

درد باید بکشی مادر شدن سخته 

ولی با مسکن اینا 

بهتر میشی چند روز اول سختی شو تحمل می کنی

جوش هیچی نزن 

خوشحال باش

معجزه شکر گزاری...

یه سریا دیدی چی میگن بلن شدن روز اول ادم میمیره زنده میشه جای بخیه اینجوری درد میکنه میترسونن

پیشاپیش قدم نورسیده مبارک 

اصلا نترس ترس نداره سزارین راحته 

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️🌺

چند سالته اسی

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

مادرتون اومده اونجا؟

قرار بود بیاد ولی به خاطر اوضاعی ک پیش اومد سفارت ها بسته شد ... تنها موندم خودمم و همسرم🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

سزارین اصلا ترس نداره.دخالتهای اطرافیون برای رسیدگی به نوزاد واینکه هرکسی یه تز میده ترس داره.خدا کنه شوهرت از اینکه مادرت بیاد کمکت قدر دان باشه.نه مثل من😔

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت