2777
2789
عنوان

بچه هااا شوهرم کامنتونو میخونه تشریف بیارید بسیار حیاتیه🗣

| مشاهده متن کامل بحث + 57316 بازدید | 416 پست
تو میتونی راهکار داری رهکارتو بده . چیکار داری به شوهرم چی میگم جلوی خودش گفتم وکیل وصیش هستی نکنه

😁😁😁🤭اعصابت و کنترل کن خواهر من،اقا خانومتون میگه طلا می خواد دیگه خب خواست شمام رضایت و شادی ایشونه ، چرا سر خودتون درد میارید ی چشم و تمام.

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی بی سرشت ترین کاربر و بی رحم ترین کاربر ک دیدم تویی معلوم نیست تو چ خانواده ای چشم باز کردی ک ذره ای بهت محبت و توجه نکردن ک بدجور عقده ای و مریض شدی و درونی آشفته داری ،،، اون سری ب مادر شوهرت گفتی کلفت الانم ب شوهرت میکی گاو...  بیچاره بقیه اطرافیات چه روزگاری دارن با توی بیمار عصبی

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

شوهری در کار نیس.. استارتر برا اینکه بقیه نظر بدن گفت شوهرش میخونه.. ایشون توی تاپیکاش به قدری شوهر و خانواده ی شوهرشو مورد لطف 🤣 قرار داده که صد سال دیگه هم راضی نمیشه شوهرش کاربریشو بدونه .. 

#ساده‍ نباشیم

جالبه با اینکه میگی میخونه بهش میگی گاو و جالب تر اینه که بازم میخواد پول بده بهت !

۱۰۰ تومن با سود ۲۵ درصد میشه ماهی دومیلیون تومن سود 

قطعا طلا خریدن بهتره ولی من توی اصل مسئله موندم 

حالا گفتی شوهرم میبینه هم عفت کلاما و و و حفظ شده🤣😆باور کن نمیگفتی کلی بهش چی میگفتن 

در گذشته از این اصل مطلب رو ول کردن چسبیدن ب اینگه تو چرا ب شوهرت گفتی گاو 

ول کنید بابا 

اسی بنظرم بزار بانک ریز ریز طلا بخر حتی شده قسطی از شوهرتم بگیر بزارش روش 

بازم‌نمیدونم هر طور میلته

این صندوق رو دو ساله دارم هشتاد تومن توش گذاشتم ماهی چهار میلیون بهم سود میده مطمئن مطمئن هست مشکلی ...

سلام دوست گلم اسم صندوق چیه دقیق توضیح میدین و چطوری میشه سرمایه گذاری کرد اونجا و کجا باید برم؟؟

سلام اسی عزیزم..به نظرم طلا بخر خیلی بهتره 

اول برکت داره دوم که خیلی مهمه پول سود برکت نداره 

زندگی خراب کن هستیش مثله پول نزول میمونه لامصب حالا خود دانید من تجربه چندین سالهم

عاشق خودمم.....💝💖💗💓💞💕

نی نی سایتیا فهمین شوهر طرف میخونه اومدن همه شدن معلم اخلاق واااای گفتی گاو؟؟! حالا تو بقیه تاپیکا یا حرف نمیزنن یا معمولینا

به شوهر شما که نگفته

حس میکنم همونایی ان که تو خیابون عشوه میان واسه شوهرای بقیه

ببخشید معنی @@@ چیه آخر کامنت ها میذارن برخی .

چون ایموجی دارم تو پست میزنم اما توی پست نمیشینه و حذف میشه بجاش اینو میزنیم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .