2777
2789
عنوان

ست مادرکر

| مشاهده متن کامل بحث + 9624 بازدید | 365 پست
این ست و تو برای جانا‌ بخر من نمیتونم🤣🤣

اره تو نمیتونی اینقدر قشنگ اسمشو بگی 

روت نمیشه😂

یه قهوه ایشو میفرستم براش🤣🤣🤣🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

تو این تاریکی و بی برقی تایپک خوبی بود

آخ گفتی همین الان ماهم برق نداریم 

این بار سومه ک امروز قطع میشن 

هربار ۲ ساعتی

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کِر خونده نمیشه کِیر هستش تورو خدا اشتباه نخونید زبانم فوله 🤦‍♀️مثل skin care

مثل اسپری بادی کر

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نکن توروخدا دلمون وا شد😂

اره خدایی بذار باشه.

یه بد و بیره جدید درست میشه الان.

تو تلویزیون چند روز پیش ببعی تو کلاه قرمزی می‌گفت این مادر قیمه منو اذیت مینه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

بچه ها اسی داره درست میگه تلفظش همون چرا اینجوری میکنید مثل پنیر کیری که ایرانیا بسته هاشو تبدیل کرد ...

😂😂😂😂🫤 بدتر شد که

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اره تو نمیتونی اینقدر قشنگ اسمشو بگی روت نمیشه😂یه قهوه ایشو میفرستم براش🤣🤣🤣🤣

😂😂🤣🤣

صورتی بودم قبوله ها🤪🤪

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها اسی داره درست میگه تلفظش همون چرا اینجوری میکنید مثل پنیر کیری که ایرانیا بسته هاشو تبدیل کرد ...

پنیر کیری دیگه چیه😐😐😐😂😂😂😂😂😂

وای دیگه پنیر نمیخورم 🤣

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

آخ گفتی همین الان ماهم برق نداریم این بار سومه ک امروز قطع میشن هربار ۲ ساعتی

پس دیگ کی وصل میشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

این تاپیک رو بزارید کنار اقدس الویه🤣🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

اره خدایی بذار باشه.یه بد و بیره جدید درست میشه الان.تو تلویزیون چند روز پیش ببعی تو کلاه قرمزی می‌گ ...

ب تنهایی میره این تاپیک تو پربازدیدا اگه پاچه خوارا بزارن😂😂

لایک نکن لطفا😬