2777
2789
عنوان

راه های کمتر نشون دادن سن

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهاتو فرق بزن

عینک کرد بزار 

تینت استفاده کن و آرایش نکن زیاد

به پوستت برس

صداتو نازک تر بکن صدا خیلی مهمه 

تو آرایشت سعی کن چشاتو گرد کنی 

موهاتم قوه ای طبیعی کن

لباسای روشن و اسپرت

رسیدگی به مو و پوست و لباس مناسب بی تاثیر نیست ولی درصد زیادش ژنتیکی هستش البته اخلاق هم تو روند پیری تاثیر داره آدمای مهربون نسبت به عصبی دیر تر پیر میشه

خانواده ام بیبی فیسن از همه بیشتر خودم 

تا حالا کسی حتی نزدیک به سنمم حدس نزده 

29سالمه دوتا بچه 13 و 8 ساله دارم هرکی می‌بینه فکر میکنه دبیرستانیم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

رنگ موهات تیره باشه 

استایل مو هتی جدید و تینیجری بزن هی فرق نگیر یا جمع نکن بالا همش

یکم بیبی هیر بزار رو پیشونیت بمونه نگیر صاف نکن خط رویش موت رو 

ابروهات نه خیلی نازک نه خیلی کلفت بوشی نباشه به اصطلاح خارجیش😂 هر مدل به فیست میاد 

بین ابروهات فاصله اش زیاد نباشه

میکاپ چشمت اسموکی نباشه

رز لبت مات نباشه 

از هایلایتر استفاده کن پوستت برق بزنه

لبت خط نباشه حالا با هر ترفندی دوست داری مثلا لیپ گلاس حجم دهنده اصل یکم بهش جون بده و لایه برداریش کن که نرم و قرمز باشن

برا پوستت برو دکتر بیخودی روتین خانم جلسه ای های کوچتون رو اجرا نکن😂 منظورم اینه که فقط متخصص فقطط

وزتتم متناسب با قدتون باشه تمومه

بینی خیلی بزرگ سن رو بالا میبره یه عمل کوچیک 10 سال جوون تر میشی

موی چتری

ابروی کلفت

موی مشکی

هیکل لاغر یا متوسط

بینی کوچیک

لب های غنچه ای

آرایش کم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!