یه مدتی هست یه بچه گربه با مادرش روی پشت بوم ما زندگی میکنن ما بعضی روزا به بچه گربه غذا میدیم قبلا که نمیتونست خودش غذا بخوره به مادرش میدادیم ولی الان به مادرش غذا نمیدیم الان دیگه به بچه اش شیر نمیده با اینکه هنوز بزرگ نشده و تقریبا فکرکنم ۷ یا ۸هفته اش و رابطه اش باهاش خوب نیست حتی نمیزاره بیاد پیشش و باهاش خشن رفتار میکنه و بهش خشم میکنه و حالت جنگی میگیره حالا خانواده ام میگن تو رابطشون رو خراب کردم میخوام بدونم این طبیعی یا من باعثش شدم؟ چه غذا هایی میتونم بهش بدم ؟ تو این وضع گرونی خیلی سخته تهیه غذا برا بچه گربه راهکار بدید لطفا🙏🙏🙏
خیلی زود رهاشون میکنه من هر دفعه فکز میکنم بچه هاش میمیرن ولی زنده میمونن
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کاری نداشته باش چندروز ببین چی میشه اگ واقعا طردش کرد ببر دامپزشکی سوال کن چی باید بهش بدی معمولا غذ ...
شده تا چند روز باهاشون کار نداشته باشم ولی انگار فایده نداشته فعلا کمی مرغ و مثلا پوست ماهی و مرغ و کمی شیر میدم بهش اینقدر نمیتونم هزینه کنم خانوادم اجازه نمیدن
من خیلی گربه داشتم از بچه گی و تاحالا برام اتفاق نیوفتاده ولی به مادرم غذا بده گناه داره نمیدونم حا ...
هر وقت غذا زیاد داشته باشیم به اونم میدیم قبلا که بچه اش فقط شیر میخورد فقط به مامانش غذا میدادیم به بچه اش شیر میداد اما حالا نمیده با اینکه احتمالا ۷ یا یکم بیشترش باشه کوچولوعه هنوز مجبورم هر جور شده بزرگش کنم حالا
گربه ها همیشه اینکارو میکنن. بعد از اینکه احساس میکنن دیگه بچشون بزرگ شده ولش میکنن و دیگه باهاش کاری ندارن چون میدونن که به اندازه کافی رشد کرده و باید از پس خودش بر بیاد. بهتره یه مدت زیاد سمتشون نری. اگرم خواستی بهشون غذا بدی کمی ماکارونی و هویج و مرغ خورد شده و ابپز خیلی گزینه خوبیه گربه ی من عاشقشه فقط نباید نمک و فلفل و ادویه بزنی پنیر خامه ای هم دوست دارن در ضمن اصلا تو کاری باهاشون نداشتی فقط بهشون کمک کردی اصلا ناراحت نباش تقصیر تو نیست خانوادت اشتباه میگن گربه ها این چیزا براشون عادیه
ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖