2777
2789
عنوان

سفر خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 23 پست
میگم که تو واردی. من خیلی از هتل اینا سر درنمیارم. یعنی همیشه فکر میکردم تور ارزونتره

تور خيلي وقتا بهتره اما اونم بستگي به زمانش داره.الان همه آنلاين شدن تنوع هتلا بيشتر شده.اما مثلا براي يه جاهايي مثل روسيه و آفريقا و اينجور جاها كه ليدر ميخواد تور بهتره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه تور ارزونتر نیست تازه وقتی میری توی کشور مقصدت خیلی از تورها سرویس خوبی بهت ارائه نمیدند و چند جا رو فقط هول هولکی نشون میدن یه جوری میخوان از سر خودشون باز کنند چون پول تور رو قبلا گرفتند و‌هر چقدر هم ناراضی باشی پولی بهت پس نمیدند 

در ثانی : تور میاد میگه نفری فلان قیمت 

در صورتیکه قیمت اناق هتل حداقل دونفره هست و اینجا تور میاد هتل رو از شما دوبرابر میگیره در اصل

چون برای نفر دوم داره از شما داره جداگانه پول میگیره 

برای بلیط خودت رزرو‌کن زنگ بزن دفتر هواپیمایی بگو کی پروازهای چارتر باز میشن برای رزرو بعد بلیطتت رو‌چارتر بخر که ارزون در بیاد 

هتل هم برو توی سایتهای رزرو‌هتل

و شهری که میخوای انتخاب کن تا یخ بده از فلان تاریخ تا فلان تاریخ 

میتونی روی نقشه جاشم انتخاب کنی نزدیک مراکز خرید باشه با نزدیک مترو 

به قسمت داره filter اونجا که بری حداقل و حداکثر قیمتی که میخوای رو‌برات میاره انتخاب هم نکردی مهم نیست همه رو‌میاره

قیمتهاشم بسیااااااار ارزون تر هست تا خودت مستقیم بخوای از اژانس یا میتقیم از هتل بگیری 

جاهای تفریحی رو‌هم بزن توی اینترنت در بیار توی همین نی نی سایت تاپیک بزن دوستانی کت قبلا رفتند هم کمکت میکنند که کجاها بهتره

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان
نه تور ارزونتر نیست تازه وقتی میری توی کشور مقصدت خیلی از تورها سرویس خوبی بهت ارائه نمیدند و چند جا ...

ممنون دوستم . من جاهاشو بلدم اما میخواستم ببینم تور بهتره یا خودمون اقدام کنیم . که گویا خودمون اقدام کنیم بهتره . از بوکینگ بگیرم بهتره یا سایتای ایرانی ؟

ممنون دوستم . من جاهاشو بلدم اما میخواستم ببینم تور بهتره یا خودمون اقدام کنیم . که گویا خودمون اقدا ...

از بوکینگ بهتره بگیری 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان

تور به صرفه تره چون پروازا چارتره خودتون برید گرونتر میشه بخصوص ترانسفر فرودگاهم هزینه بره 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

☘️با ثبت نام در پکیج تور نمایشگاه نساجی ایتما 2019 با قیمت مناسب از اسپانیا و بارسلونا، مادرید، ایتالیا و آلمان....دیدن فرمایید.

❌فرصت ثبت نام تا ۵ اردیبهشت ۹۸❌

📣📣رقابتی ترین تور شرکت در نمایشگاه ایتما ۲۰۱۹

❌با همکاری نساج یار و آژانس ژیوار❌

💥02188960142

جهت مشاهده پکیج بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

🍂https://bit.ly/2GsojD3

🍁 @nasajyar

📞 09135889308-03145328614

📧 nassajyar@gmail.com