2777
2789
خانما حالا راهی نیست؟؟؟

قرص بخور 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بگم والا رفتن آزمایش هورمون اینا هم حتی رفتم ولی گف طبیعیه

مشکل تیروئید نداری؟ ورزش سخت انجام نمیدی؟

سبک زندگیت...منظورم داشتن استرس و خوراک نامناسبه...اینا مشکلی نداره؟

در هر حال اگر عامل فیزیکی یا هورمونی خاصی نیست، شما جزو موارد استثنا هستی

اصولا وقتی جزو این موارد باشی، به شرایط طبیعی مثل استارتر نباید بیای بگی چه خبره ۶ روز...

فقط خواستم بدونی که اغلب خانمهای ایرانی پریود ۵ تا ۷ روز دارن. بعضیا ۱۰ روز...

عواملی مثل بارداری و دارو و...ممکنه این روزها رو کاهش بده

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
الان مگه تاثیر داره؟

نمیدونم قطعا بی تاثیر نیس

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

خانما حالا راهی نیست؟؟؟

دارو هست ولی اولا دیگه دیر شده دوما صدمه و عوارض داره. به خاطر یه کار مستحب، نمیتونی به بدنت آسیب بزنی که...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
دارو هست ولی اولا دیگه دیر شده دوما صدمه و عوارض داره. به خاطر یه کار مستحب، نمیتونی به بدنت آسیب بز ...

اره یه بار ال دی خوردم پشیمون شدم

روش گیاهی نیست؟

مشکل تیروئید نداری؟ ورزش سخت انجام نمیدی؟سبک زندگیت...منظورم داشتن استرس و خوراک نامناسبه...اینا مشک ...

استرس دارم چون کنکور اینا...

و اینکا جدیدنا خیلی کم اشتها شدم 

میتونه از اونا باشه

ولی خب من مامانمم ۲ روز پریود می‌شده از زمان دختر بودنش تا الان

خواهرمم ۲ روز اینا میشه 😑😂🤦🏻‍♀️