2777
2789
عنوان

پنهان کاری خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6240 بازدید | 54 پست

خانواده شوهر منم یواشکی میرن سفر و میان، البته من اصلاااا ناراحت نمیشم به خودشون ربط داره سفر اونا چرا باید واسم مهم باشه

بازار رفتنشون ، دکتر رفتنشون همه چیشون یواشکیه منم اصلا هیچ سوالی نمیپرسم هیچوقت

ولی عقد برادر شوهرمم صبح روز عقد گفتن من اونموقع ناراحت شدم و نرفتم عقد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که مسافرته. من تا مدتها نمیدونستم خانواده شوهرم یه بچه دیگه هم داشتن!!!!

واااااای  یعنی ترکیدم

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
شماهم بریدونگید میخان سوغاتی نیارن حتماوگرنه دیگه به بچه هاش میگه ماداریم میریم یااینکه باهاشون اصل ...

نه بابا قهر نیستن روز مادر خونشون بودیم و کادو بردین یه کلمه هم نگف

mezoon.terme@ اینستاگرام منتظرتون هستم
واقعااااااااا؟ یعنی چي

سه تا بچه داشتن. یکی شون مرده بود. 

من نمیدونستم. 

نزدیک عروسی همسرم بهم گفت یه خواهرم داشتم که تو نوجوونی فوت شده.

من الان 8 ساله عروسشونم. تا حالا عکسی از این خواهر بی نام و نشون ندیدم.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

شما هم برگشتنی اصلا به روشون نیارین

حتی نگید رسیدن به خیر

اگه جلوتون حرف از سفر شد

بگید عمدا چیزی نپرسیدم گفتم شاید دوست نداربن

چون بی خبری رفتین

.: نیکی چو از حد بگذرد، نادان خیال بد کند :.
خدا رحمتش کنه؛ حتما واسشون خیلی،سخت بوده ک عکساشو کلا جمع کردن

چی بگم والا؟

من انتظار داشتم بهم بگن. خصوصا چون شنیدم مشکل ژنتیکی داشته. ممکن بود رو بچه من هم اثر بذاره. حق من بود بدونم چنین مساله ای داشتن، ممکن بود به خاطر این موضوع اصلا نخوام با اینا وصلت کنم. 

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بعضیا لذت میبرن از پنهانکاری و سکرت بودن. بهشون سفر اینجوری بیشتر خوش میگذره .

خانواده همسر من رفتن 1000 کیلومتر دورتر خواستگاری جوابم گرفتن بعد من فهمیدم . اوایل ناراحت میشدم ولی الان برام مهم نیست .

شما هم برگشتنی اصلا به روشون نیارین حتی نگید رسیدن به خیر اگه جلوتون حرف از سفر شد بگید عمدا چیزی ...

ب روشون ک نمیارم عین خیالشون هم نیس 

بعضیا لذت میبرن از پنهانکاری و سکرت بودن. بهشون سفر اینجوری بیشتر خوش میگذره . خانواده همسر من رفتن ...

من خیلی ناراحت میشم ک ما رو غریبه میدونن

2790
2778
2791
2779
2792