2777
2789
اره اعتمادبه نفس ندارم بلدم نیستم چطور بدست بیارماره هیچ انگیزه ای ندارم وفتی میبینم اینقدر تنهام

اگ دوسداری و‌میتونی تراپی برو 

اگ نه تو یوتیوب کلی فیلم و کلیپ راجع ب بالا بردن اعتمادبنفس و ایناست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غریبی و بی کسی دردی که امونمو بریده دردی که پدر شوهرم تنهاست و ی ویلای 2000 متری و چندتا باغ و زمین ...

از ته دل دعا میکنم آزمونو قبول شین و‌تا حدی مشکلاتتون حل شه

ولی غیر آموزش پروش هم کلییییی کار اون بیرون هست ک میتونین انجام بدین

خیلی خیلی موافقم آدم فقط تو رابطه توجه و‌احترام و درک شدن میخاد نمیگم پول نمیخاد ولی پول باشه اونا ن ...

ببین الان شوهر من موقعیت اجتماعی خوبی داره اما هرگز جلو کسی نمیگم افتخار بقولی نمیکنم از بس تو خونه بد دهن و بی تربیت بی ادب لجبازه..

بحدی این مرد بد دهن موندم چطور سرکار خودش خوب نشون میده..کلا ذوقی نمیتونم براش کنم

اوایل میگفت رفتم فلان جا فلان جا چرا ی استوری از موفقیت من نمیزاری ...منم چندبار گذاشتم وقتی تو خونه حرمت منو نداره دیونه ام عکسش استوری کنم الان اثلا برام مهم نیست دیگه پیشرفتش کارش،هیچیش

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ببین الان شوهر من موقعیت اجتماعی خوبی داره اما هرگز جلو کسی نمیگم افتخار بقولی نمیکنم از بس تو خونه ...

متنفرم از اینجور مردها از بیرون نمای خوبی دارن

ولی تو خونه رفتار با یک زن رو بلد نیستن

و دارن روز ب روز یک زنو از درون خورد میکنن و میشکونن 

موقعیت اجتماعی خوب همه چیز نیست

کاش اینو بفهمن

عزیزمانشالله درست غصه نخور

من خودم مجبورم کارای پاره وقت بکنم بخدا خیلی سخته

اگه دوست داشتین اون تاپیکم که دغدغه هست رو بخونین

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

متنفرم از اینجور مردها از بیرون نمای خوبی دارنولی تو خونه رفتار با یک زن رو بلد نیستنو دارن روز ب رو ...

خیلی رفتارش بده نمیدونم چی بگم خدا بدش نیاد

هرجیم گفتم جدا شیم طلاق بده هم نیست ی طرفم پسرم ۵سالشه داغون میشه گناه داره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....