parvaneeee مدیر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 502 عنوان جنسیت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 36 پست نتیجه تستای خونگی برا تشخیص جنسیت نی نی عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍 1396/12/22 | 08:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parvaneeee مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 502 [QUOTE=55512132]من امتحان نکردم وای تست کلم و جوش شیرین رو دیدم امتحان کردن و درست در نیومده اینا همش سرگرمیه سونو ...[/QUخب آره اشتباه که همیشه هست عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍
parvaneeee مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 502 من این جمعه هفته ۱۴ رو تموم میکنم میرم تو ۱۵ شما چی؟ بسلامتی ایشالا.منم امروز وارد هفته ۱۸میشم عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍
parvaneeee مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 502 گل گلدون .شما حالتات چه جوریه .تست انجام دادی یا نه عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍
گل_گلدون۶۸ عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 3417 بسلامتی ایشالا.منم امروز وارد هفته ۱۸میشم پس جنسیت نینی باید معلوم شده باشه دیگه؟!!!نگفتن بهتون؟
parvaneeee مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 502 پس جنسیت نینی باید معلوم شده باشه دیگه؟!!! نگفتن بهتون؟ برای ان تی که رفتم گفتن احتمالا پسره ولی آنومالی رو شنبه باید برم عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍
parvaneeee مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 502 به سرم زد تستای خونگی رو امتحان کنم که جوش شیرین وکلم عکس گفته سونو بود دیگه دودلم کرده الان عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍
گل_گلدون۶۸ عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 3417 برای ان تی که رفتم گفتن احتمالا پسره ولی آنومالی رو شنبه باید برم به سلامتی👶🏻❤️
هلنا۷۳۶۷ عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 347 برای ان تی که رفتم گفتن احتمالا پسره ولی آنومالی رو شنبه باید برم چند هفته رفتین ان تیچقدر احتمال داد پسرهاخه منم پیروز ان تی دادم گفت ب احتمال زیاد پسر ولی دلم دختر میخواد خدا خدا میکنم اشتباه باشه کاش از سوی خدا معجزه نازل بشود...تا دلم باز دلم دل بشود...
parvaneeee مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 502 چند هفته رفتین ان تی چقدر احتمال داد پسره اخه منم پیروز ان تی دادم گفت ب احتمال زیاد پسر ولی دلم د ... گفت که احتمال زیاد پسر باید باشه .ایشالا که هرچی به صلاحمونه بشه دوست گلم.شما تستای خونگی انجام ندادین؟ عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍
هلنا۷۳۶۷ عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 347 گفت که احتمال زیاد پسر باید باشه .ایشالا که هرچی به صلاحمونه بشه دوست گلم.شما تستای خونگی انجام نداد ... کلم و جوش شیرین رو انجام دادم کلم بنفش شد و جوش شیرینم نجوشید ک جفتش ماله دختره...کاش از من دختر باشه کاش از سوی خدا معجزه نازل بشود...تا دلم باز دلم دل بشود...
parvaneeee مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 502 کلم و جوش شیرین رو انجام دادم کلم بنفش شد و جوش شیرینم نجوشید ک جفتش ماله دختره...کاش از من دختر باش ... مال منم عین شما شد از یه دکتر طب سنتی پرسیدم گفت که برا پسر بدن قلیایی میشه وخاصیت باز داره براهمین جوش شیرین واکنش نمیده .احتمالا نی نی تون پسره عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍
هلنا۷۳۶۷ عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 347 مال منم عین شما شد از یه دکتر طب سنتی پرسیدم گفت که برا پسر بدن قلیایی میشه وخاصیت باز داره براهمین ... خب پس بقیه تستا چیاینا همش سرگرمیه کاش از سوی خدا معجزه نازل بشود...تا دلم باز دلم دل بشود...
parvaneeee مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 502 خب پس بقیه تستا چی اینا همش سرگرمیه خب قطعی که نیستن اما من دوس دارم انجامشون بدم.نمک رو امتحان کردین شما عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍
هلنا۷۳۶۷ عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 347 خب قطعی که نیستن اما من دوس دارم انجامشون بدم.نمک رو امتحان کردین شما اره عزیزماونم رشته رشته شد ک میگن دختر ولی احتمالا بچم پسره😔😔😔 کاش از سوی خدا معجزه نازل بشود...تا دلم باز دلم دل بشود...
parvaneeee مدیر استارتر عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 502 اره عزیزم اونم رشته رشته شد ک میگن دختر ولی احتمالا بچم پسره😔😔😔 نمک برا من ابری شد .ایشالا که سالم باشن نی نی هامون عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍