2777
2789

[QUOTE=55512132]من امتحان نکردم وای تست کلم و جوش شیرین رو دیدم امتحان کردن و درست در نیومده اینا همش سرگرمیه سونو ...[/QUخب آره اشتباه که همیشه هست

عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ان تی که رفتم گفتن احتمالا پسره ولی آنومالی رو شنبه باید برم 

چند هفته رفتین ان تی

چقدر احتمال داد پسره

اخه منم پیروز ان تی دادم گفت ب احتمال زیاد پسر ولی دلم دختر میخواد خدا خدا میکنم اشتباه باشه

کاش از سوی خدا معجزه نازل بشود...تا دلم باز دلم دل بشود...
چند هفته رفتین ان تی چقدر احتمال داد پسره اخه منم پیروز ان تی دادم گفت ب احتمال زیاد پسر ولی دلم د ...

گفت که احتمال زیاد پسر باید باشه .ایشالا که هرچی به صلاحمونه بشه دوست گلم.شما تستای خونگی انجام ندادین؟

گفت که احتمال زیاد پسر باید باشه .ایشالا که هرچی به صلاحمونه بشه دوست گلم.شما تستای خونگی انجام نداد ...

کلم و جوش شیرین رو انجام دادم کلم بنفش شد و جوش شیرینم نجوشید ک جفتش ماله دختره...کاش از من دختر باشه

کلم و جوش شیرین رو انجام دادم کلم بنفش شد و جوش شیرینم نجوشید ک جفتش ماله دختره...کاش از من دختر باش ...

مال منم عین شما شد از یه دکتر طب سنتی پرسیدم گفت که برا پسر بدن قلیایی میشه وخاصیت باز داره براهمین جوش شیرین واکنش نمیده .احتمالا نی نی تون پسره

مال منم عین شما شد از یه دکتر طب سنتی پرسیدم گفت که برا پسر بدن قلیایی میشه وخاصیت باز داره براهمین ...

خب پس بقیه تستا چی

اینا همش سرگرمیه

خب قطعی که نیستن اما من دوس دارم انجامشون بدم.نمک رو امتحان کردین شما

اره عزیزم

اونم رشته رشته شد ک میگن دختر ولی احتمالا بچم پسره😔😔😔