2777
2789
عنوان

هنوزم مشكل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 21 پست
بيخيالي زيادم خوب نيس

اصلا اينا خانوادگي اينطورين كلا همه كارو ميندازن پشت گوش 😩😩بعضي اوقات انقد عصبي ميشم دلم ميخواد جيغ بزنم😓

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
مثل من من جديدا تا ميبينم اوضاع داره خراب ميشه و دعوا شدت ميگيره بهش ميگم از خونه بره بيرون چون خود ...

اينم يه راهكاريه ولي موافقش نيستم خيلي ميترسم عادت كنه به جدا و دور بودن در حد خونه كه از هم فاصله بگيريمو ميتونم تحمل كنم بيرون رفتنو نه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز به بهونه ي تنهايي اومدم خونه ي مامانم 

چون ديشب سر يه موضوع تكراري بحثمون شد و من به خاطر اينكه ديگه مغزم كشش نداره اومدم خونه مامانم و فعلا هم موندم

قهر هم نيستم كه فكر كنه قهر كردم اومدم

فقط ميخوام فكرمو آزاد كنم

مثل من من جديدا تا ميبينم اوضاع داره خراب ميشه و دعوا شدت ميگيره بهش ميگم از خونه بره بيرون چون خود ...

شوهره من كه نميره انقد التماس ميكنم نيم ساعت بزار تنها باشم گوش نميده مياد ميشينه بغلم 😞😞

اصلا اينا خانوادگي اينطورين كلا همه كارو ميندازن پشت گوش 😩😩بعضي اوقات انقد عصبي ميشم دلم ميخواد جي ...

دركت ميكنم يكي از دوستام شوهرش همينطوره كه الان خودش بيشتر كارا رو انجام ميده خيلي هم اذيته

من امروز به بهونه ي تنهايي اومدم خونه ي مامانم  چون ديشب سر يه موضوع تكراري بحثمون شد و من به ...

خوبه كه ميزاره شوهر من كه نميزارررررره تازه كشش هم ميده ، ولي تا ميشه كمتر از شوهر و خونت دور باش اين روزا خيلي بايد احتياط كنيم

دركت ميكنم يكي از دوستام شوهرش همينطوره كه الان خودش بيشتر كارا رو انجام ميده خيلي هم اذيته

مشكل همين جاس اگه ميزاشت خودم انجام بدم مسئله اي نبود نميزاره من انجام بدم هي هم ميگه باشه فردا😑فرداش هميشه يه ماه ديگس😐