2777
2789
چه طعمی میکشه؟ عزیزم ازش ایراد نگیر ترک کردنش سخته بزار آروم میشه با قلیون بعدش با تو ام بهتر رفتار ...

کلافه میشم میدونم واقعا قلیون ترکش از موادم بدتر چون بین من و قلیون قلیونو ترجیح میده میددنه ناراحت میشم اهمیت نمیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلافه میشم میدونم واقعا قلیون ترکش از موادم بدتر چون بین من و قلیون قلیونو ترجیح میده میددنه ناراحت ...

نه عزیزم قلیون ترجیح نمیده چرا باید اصن خودتو با قلیون مقایسه کنی اون تو رو دوست داره ولی فقط وابسته قلیونه

عزیزم تو بیا کوتاه بیا ببین چقدر بهتر میشه بزار قلیونش با دل خوش بکشه بعد با اخلاق خوب میاد کنارت

قلیون محلی میکشه یا میوه ای؟ قبل ازدواج هم میکشید؟

ی طعم خوشمزه معرفی کن

عزیزم کلا چقد میکشی؟ خونه می‌کشی یا کافه

من که میوه ای اصلا نمیکشم که معرفی کنم ، محلی میکشم بکارت نمیاد ولی لاو و شب های مسکو امتحان کن گلم، اینام سبکه ببین باز سردرد میشی

نمیدونم قصد ترک داری یا نه ولی ی چیزی هست میگم امیدوارم کمک کنه

آقای امیر غفار منش توی یه برنامه گفته که سیگار رو بعد ۴۰سال با دیدن ی مجموعه ۶قسمته کلیپ ترک کرده که مخصوص ترک سیگار امیدوارم درمورد قلیون هم تاثیر بذاره 

کلیپ ها توی کانال تلگرامش هست ادرس کانال تلگرامش هم توی صفحه اینستاش 

امیدوارم کمک کنه و اگر کسی نتیجه دید برا منم دعا کنه