2777
2789
عنوان

رشتتون چیه 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3180 بازدید | 200 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تجربی بودم

از زبان انصراف دادم

معماری میخونم

بهش گفتم:میگن  وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

نه بابا من هر کی رو میبینم میخواد بره تجربی ولی انسانی یخورده تلاش کنی به نتیجه میرسی همه ی بچه های ...

فک کردی همه بچه های تجربی خرخونن؟ نصفشون فقط اسمشو یدک میکشن

ازین نظر که تجربی سخت تره قبول دارم ولی اینکه با یه خورده تلاش قبول میشی اصلا اینطور نیست

درباره اخلاق و تربیت بچه ها آشنا میشی و یاد میگیری و میخونی برای مربی مهد

دبیرستانه ؟؟ شنیدم تو فنی 

منم دوست دارم ولی شهرمون نداره 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

من میخوام برم انسانی بعدش روان چطوره از هر لحاظ بازار کارش و خود رشته

اولا که با لیسانس به هیچی نمیرسی پس اگر حوصله ارشد و پایان نامه نداری نیا 

برا کنکور ارشد هم رقابت سخته هم درسا سنگین و زیاده 

خود دانشگاه دوره لیسانس درسا خیلی سنگین نیست البته بازم بستگی به دانشگاهت داره دانشگاه دولتی باشه معمولاً باید کتاب بخونی دانشگاه ازاد معمولا جزوه میدن ولی در کل میتونی دوران دانشجویی کار کنی در کنار درست

درسا شیرین و فوق العاده کاربردیه یعنی با لذت میخونی 

ولی در کل ورود به این رشته راحته ولی خروجی گرفتن ازش سخته

هم باید علاقه داشته باشی هم همت

ولی اگه خوب درساتو بخونی و مهارتت ببری بالا میتونی هم تو کلینیک کار کنی هم استاد دانشگاه بشی هم پیج بزنی پکیج آموزشی بفروشی یعنی درامد ماهی صد تومن هم میتونی داشته باشی

ولی خب میگم باز بستگی به عرضه خودت داره

اهان راستی رشته پر خرجی هم هست هم هزینه کتابا سنگینه هم باید کارگاه بگذرونی هم خودت بری تراپی

لایک نکن😑

چرا راضی نیستی؟من میخام برم ژنتیک..

نرو اصلا نرو

بازار کار خراب پرستیژ کم نسبت به علوم پزشکی 

تو دنیای مربع ها من یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔