2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با 4تا از دوستاش رفته دیابت و فشارخون داره داروی اعصاب هم میخوره وقتی می‌رفت دلم نمی‌خواست بره نگران ...

نمیتونی با دوستاش تماس بگیری؟

آخه وقتی تو عراق هستن کلا گوشی نمیگیره 

برای نت هم فک میکنم فقط یسری از موکب ها وای فای دارن 

نگران نباش چیزی نمیشه انشالله

شماره ندارم اصلا نمیشناسمشون 4سالی هست باهاشون آشنا شده

باید شماره دوستاشو میگرفتی چیزی نیست دوستاش حواشو دارن ما هم مسافر کربلایی داریم اصلا هم باهاش صحبت نکردیم چون نت نداره شارژ پولی هم انگار نداره انشاالله سالم برگردن

نمیتونی با دوستاش تماس بگیری؟آخه وقتی تو عراق هستن کلا گوشی نمیگیره برای نت هم فک میکنم فقط یسری از ...

انشالله خدا از زبونت بشنوه از طریق روبیکا درتماس بودیم قراربود سیم کارت عراقی بخره نمی‌دونم چرانخریده 

ووای نمیتونم نگرانم دلم شورمیزنه

یعنی الزاما باید فوت کرده باشه و نمیشه کمی تخفیف بدی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

باید شماره دوستاشو میگرفتی چیزی نیست دوستاش حواشو دارن ما هم مسافر کربلایی داریم اصلا هم باهاش صحبت ...

انشالله اون دوستاش چندبار تا حالا رفتم بابام اولین بارشه

انشالله خدا از زبونت بشنوه از طریق روبیکا درتماس بودیم قراربود سیم کارت عراقی بخره نمی‌دونم چرانخرید ...

الان عراق شلوغه 

زنگ زدن و اینا کار دشواریه 

نگران نباش عزیزم