2777
2789
وااای سلام عشفم بخدا دیشب تو فکرت بودم 😘😘خوبم عشقم بخوبیت خداروشکر یعنی شمالی اینو دوس نداشته باشه ...

عزیز دلمی 😘😘😘😘

منم همینطور 

چند روزه می‌خوام پیام بدم یادم می‌ره 

البته زیاد نیومدم سایت این مدته 

دقیقا 😅😅😅دلمان خواست 

حالا چه کنیم 🤣🤣🤣

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلمی 😘😘😘😘منم همینطور چند روزه می‌خوام پیام بدم یادم می‌ره البته زیاد نیومدم سایت این مدته د ...

الان عشقم دستمون بهش نمیرسه .بنظرم عکسو دانلود کنیم نگاه کنیم سیر شیم 😂😂😂

یه شمالی هرگز کم نمیاره 🤣🤣

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

تاپیکای خود شما خیلی مفیده برای کاربرها؟

مگه بحث مفید نامفیدیه 

من گفتم یعنی چی این رفتار بچگونه اگه بچه مدرسه ای هستید خب اینجا نیایید اینجا اکثرا بزرگسال هستن از وجود چهارتا بچه که دلش ماکارانی میخاد اذیت میشن یکم رعایت کنید خب

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

الان عشقم دستمون بهش نمیرسه .بنظرم عکسو دانلود کنیم نگاه کنیم سیر شیم 😂😂😂یه شمالی هرگز کم نمیاره ...

با نگاه کردن عکس فکر کنم سیل راه بیوفته 😅😅آب دهنمون خطر ساز نشه 

با نگاه کردن عکس فکر کنم سیل راه بیوفته 😅😅آب دهنمون خطر ساز نشه

وااای خدا نکشتت دهنم اب انداختی بخدا برم به یخچال سر بزنم 😂😂😂

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

سه سال توی شمال زندگی کردم ولی کباب و کوبیده غذای شمال نیست اصلا هر کجای مازندران هم بگی رفتم

من گیلانم عزیزم 

اینجا  کباب خیلی خیلی زیاد رایج هست 

کوبیده منظورم نیست البته 

اون دوستمون گفت کوبیده هم دوست داره 

من منظورم کته کباب گیلانی هست 

من گیلانم عزیزم اینجا کباب خیلی خیلی زیاد رایج هست کوبیده منظورم نیست البته اون دوستمون گفت کوبیده ...

میدونم رایجه تو همه جا رایج هست ولی دلیل نمیشه بگیم کباب مال گیلانه عزیزم شما غذاتون باقلا قاتق ، اغوز قاتق و ... هست کباب وکوبیده مال شما نیست الان شهر ما قرمه سبزی همه میپزن بیام بگم مال شهر ماست. در هر صورت موفق باشید

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

لواشک بزن بر بدن 🤣

😂😂😂وااای الان باورت میشه رفتم تو تا خرما با یه کیک کاکائویی زدن بر بدن .طاقتم تاق شده بود با این تاپیکا 😂😂😂😂