2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم 🌹 نیت کردم

فرد عاقلی هستی. می توانی راه را از بیراهه تشخیص بدهی به واسطه همین روشن بینی و ضمیر روشنی که داری هربار سختی بخواهد به سراغت بیاید با تدبیر صحیح آن را از خودت دور می کنی

. در بین نزدیکان و کسانی که تظاهر به دوستی میکنند دشمنانی داری که از شکست خوردنت خوشحال میشوند ما این را بروز نمیدهند. چنگال که در فالت باشد خبر از همین افراد دارد. برخورد تو با این افراد خواهد بود که عاقبتت را معلوم خواهد کرد که از آنها شکست میخوری یا تو آها را شکست خواهی داد.

. به زودی از این وضع متزلزل درخواهی آمد. وضع و حال زندگیت خوب می شود. در فالت دیوار افتاده که بیانگر استحکام است. محکم شدن و با ثبات شدن وضع زندگی. نگران آینده نباش. به زودی وضعیتت خوب خواهد شد

. استخوان افتاده در فنجانت، تا ۷ ماه آینده مالی به تو خواهد رسید که زندگیت را تغییر خواهد داد. از انچه اکنون در فنجانت میبینی با کسی سخن نگو که این تقدیر ثابت نبوده و با چشم شور میتواند از بین برود.

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

منم نیت کرده بودم ک اولین نفر گفتی برام میگیری عزیزم

از دشمنی که داری برحذر باش. دشمنی نیرومند و توانایی است. پلنگ میبینم. دشمنت قصد آن دارد ضربه ناگهانی به تو وارد کند. سکوتی که میبینی به همین خاطر است و نه از عقب نشینی. بسیار مراقب خودت باش و عاقلانه رفتار کن

. مال و ثروتی به سمتت در حرکت است که تا چند صباحی دیگر وارد زندگی تو خواهد شد. این ثروت حاصل کمکی است که به دیگران کرده ای، از مال و پولی که داری برای گشایش گره زندگی دیگران استفاده کردی و کائنات هم میخواهد پاسخگوی این نیکی از سمت تو باشد.

. شخصی در نزدیکی توست که چون موش زیان بار و دقل است. سعی کن با صبر و متانت از شرش خلاص شوی وگرنه بیش از پیش تو را اذیت کرده و هم از نظر مالی به تو ضرر و زیان خواهد رساند

. در فالت تیر میبینم. داری حقی را ناحق میکنی، مهم نیس که طرف از دوستانت هست یا نه.میبینم که این تیر خیلی زود به خودت بازخواهد گشت پس انصاف را رعایت کن تا هم خودت در امان باشی و هم به کائنات انرژی مثبت ارسال کنی.

برای منم بگیر تو بد شرایطی گیر کردم ببین شوهرم میاد مرحله آخر و امضا کنه تموم بشه یا نه

صاحب فرزندان زیادی میشوی. لوبیا خبر از فرزند میدهد. فرزاندنی که هر کدام به موفقیت خواهند رسید و باعث شادمانی تو خواهند شد.

. ممکن است در آینده با کسی به اختلاف و نزاع بربخوری، حتی الامکان سعی کن از جنگ ودشمنی دوری کنی، آسیابی که در فالت میبینم نشان خوبی نیست اما می تواند اوضاع به نفعت تمام شود. آسیاب یعنی دشمنی و جنگ، پس مراقب باش و عاقلانه رفتار کن

. کتاب و کتابخوانی علاقه مند هستی و دوست داری دانشت را هر روز افزایش دهی. آنچه میبینم حوضی است که در فنجانت افتاده که خبر از محبوبیتت نزد دوست و آشنا بواسطه علم و دانش میدهد.

. چند صباحی است با یکی از آشنایان بگو مگو و دعوا دارید. در فنجانت تصویر زنگوله افتاده، سعی کن بیشتر سکوت کنی تا سر و صدا. اگر میخواهی مشکلت حل شد قدری صبر و سکوت کن. اینگونه طرف مقابلت نیز آرامتر شده و رابطه تان ختم به خیر می شود

میشه برای منم بگیری طلاقم و ثبت کنم یا صبر کنم مهریه اجرا بزارم؟

یک سیاهی به سمت شما میآید. سیاهی که یک بلاست، یک مصیبت. نزدیک شماست، یکی از اطرافیان دستش را به سمتت دراز خواهد کرد تا به تو کمک کند. عاقل باش و کمکش را بپذیر که او همان سپری است که در فنجان ظاهر گشته. در آنصورت این بلا خیلی زود رفع میشود.

. شخص مزاحمی مدام دوروبرت پرسه می زند و قصد آزار رساندن به تو را دارد. در فنجانت زنبور افتاده. این همان آدم پست و فرومایه است که میخواهد به تو آسیب برساند. خیلی بیشتر مراقب اطرافیانت باش تا این فرد به هدفش نرسد

. ابر میبینم. بارش باران رحمت در زندگیت نزدیک است. دعاهایی که این روزها میکنی و از خداوند میخواهی گره گشای کارهایت باشد به ثمر نشسته. اما مراقب باش که اگر قدر پیشامدهای خجسته ای که پیش رویت هست را ندانی همین ابر میتواند آنچنان طوفانی در زندیگت به راه بیاندازد که از بدنیا آمدنت پشیمان شوی. نمیخواهم توی دلت را خالی کنم چون ابر اول از همه نشان رحمت است و شادمانی. اما لازم دانستم هشدار دهم تا در خوشی گمراه نشوی و گذشته ات را فراموش نکنی.

. از مشکلات مالی که داری نجات پیدا خواهی کرد اما به تو هشدار می دهم به فکر اندوخته نیز باش و همه آن را خرج نکن تا دوباره با همین وضعیت مواجه نشی