2777
2789
غیر مذهبی ها مگه زبونشون رو نگه نمیدارن ؟

وقتی دنبال حاشیه ای 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایمان آگاهانه نه تقلیدی و متعصبانه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

حواست به حلال و حروم باشه

حق الناس رو رعایت کن

غیبت و دروغ رو کاملا کنار بزار این دوتا گناه زبانی

حجابت رو رعایت کن

دعاهای مستحب رو روتین زندگیت کن

مسجد برو

هیئت برو

عضو بسیج ش

چشمات و پاک نگه دار

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بیا تاپیکم

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

ارتباط با امام زمان عج

مرحله اول سلام صبح 

مرحله بعد سلام صبح و شب

بعد صدقه برای سلامتی و تعجیل در فرج 

مرحله بعد صحبت با آقا 

مرحله آخر دعاهای مربوط به ایشان رو خوندن

پیشنهادم اینه برای هر مرحله چله بردار تا واست آسون بشه 

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

قران بخون 

معنی قران بخون

زیارت عاشورا رو شروع به خوندن کن

زیارت ال یاسین فوق العاده ست سلام به حضرت ولی عصره ... حتما بخون مثلا هفته ای یکبار

روی پوششت حساس باش روابط با نامحرم رو حساس باش و طبق دستور خدا عمل کن

خوش اخلاق باش و ..

کتابهای در مورد دین و.. مطالعه کن مثلا کتابهای شهید مطهری خیلی دید ادم رو باز میکنه و خییییلی مفیده.

در کل واجبات خدا رو بشناس و عمل کن

و محرمات خدا رو هم بشناس و ازشون دوری کن 👍🏻

موفق باشید 🌹🌹🌹

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
تهمت نزن اگه من نبخشمت صااااااف میری جهنما

😂😂😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

تمام اصل دین، محبت و شناخت اهل بیت علیهم السلام هست، اگر میخوای نه تنها مومن تر بلکه موفق در تمام زندگیت باشی، شناختت رو نسبت به امام زمانت زیاد کن

🌹♥️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز