2777
2789
عنوان

مرد روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا شبیه اون ، مرده به قصد کشت رفتار میکرد شوهر اسی اینطوری مگ😂

داره میگه ازگریه کرونش شوهرش لذت میبره اونم همینطوربود مونا گریه میگرد رامین لذت میبرد

حالا نخندیهوبه سرمون میاد

دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . ! 

چرا شبیه اون ، مرده به قصد کشت رفتار میکرد شوهر اسی اینطوری مگ😂

دست کمی نداره. روانی یچیزی میزنع می‌شکون یهو وسط بحث می‌خنده من عصبی میشم میگم به روز همچنین گریه میکنی ک منم بهت میخندم میزنم شاهرگتو پاره میکنم الت میکنم 

بچه داره مگه طلاق گرفتن الکیهچرا اینقدز جدایی رو راحت جلوه میدین؟

راحت جلوه نمیدم . ولی یه لحظه خودتو بزار جاش . حالا خوبه من مرد هستم شما زن . اگر شوهر شما هم هر روز اشکتو در می‌آورد بعد میگفت خوشحالم . بازم همینو میگفتی؟

چقدر چندشه مرتیکهنفهمیدم چی شد این قسمت متنت، رفته جلوی در تو بچه رو‌ بخوابونی بری پیشش؟؟؟

بچه بخواب ک بیاد خونه کارشو بکنه.منم گفتم عه من فکر کردم رفتی پیش دوستات.اصلا اخلاقش اینجوری ک هر شب تقریبا رابط میخواد من شده هفت صبح از خواب بیدارم کرده انگار فحش خواهر مادر بهم میدادن اما اصلا اعتراض نکردم ک دعوا نشه 

داره میگه ازگریه کرونش شوهرش لذت میبره اونم همینطوربود مونا گریه میگرد رامین لذت میبردحالا نخندیهوبه ...

میگه تو یجوری اذیتم میکنی من گفتم حالا چون بچه نخوابیده تو رو عذاب دادم مگه چیکارت کردم