2777
2789
عنوان

زنیکه بیشور

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 31 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😅😅😅😅😅 ساکت بره اینستا دیگه😁 من از طفولیت زبان فارسیم مشکل داشته این قسمت مغزم قفله هنوز

نه شما درست نوشتی،به زبان گفتگو

تقصیر خارجی هاست کلمات مشابه گفتگوی ما را برای برنامه هاشون استفاده می کنند 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اره بابا 

بعضیا بی منظور حالا کاری یا حرفی میزند ، ولی بعضی هم منظور دارن هم بیشعورا مثل مردا هوسونه دست میزنن ، بعد چقدرم چندشه، 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

یاخداااواسه همین چیزاس دوس ندارم برم جهنمچون مطمئنم جهنم جای اینجور ادماست- واقعا وجدانشون کجاست

واقعا ☹️☹️☹️

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

شاید سینه هات خیلی قشنگ بوده توجهش جلب شده منم سینه دوس دارماسینه خانوما معمولن واسه خوده ما خانوما ...

چرت نگو. تر خدا... نگاه زشت و زننده... واسه تویی که زنی زشت تره هااا.

اسم اقایون بد درفته..

خودمون به خودمون رحم نمیکنیم.

توبع داریم اقایون حرمت نگه دارن😥😥. 

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

چرت نگو. تر خدا... نگاه زشت و زننده... واسه تویی که زنی زشت تره هااا.اسم اقایون بد درفته..خودمون به ...

تو انقد فهمت کمه اصلن متوجه نشدی من چی گفتم 

نادان ابله

گفتم نگاه زیبایی  چون سینه زیباییه بدن یک زنه 

این تاپیکم هم ماله یک خانومه منم یک خانومم

ایرادش چیه ؟ 

روانی مریض 

عجب بی سوادی هستی تو زن 

من وجهه زیبایی بدن زن رو گفتم 

مگه ماها نمیگیم فلان خانم چ اندامی خوبی داشت چه سر و سینه قشنگی داشت؟ مگه نمیگیم اینارو ؟ 

خاک تو سرت که انقد بی اب و بی شخصیت و کم عقلی

چرت نگو. تر خدا... نگاه زشت و زننده... واسه تویی که زنی زشت تره هااا.اسم اقایون بد درفته..خودمون به ...

همیشه ی بی فرهنگ بی سواد باید تو تاپیکا حرف مفت بزنه 

که ایندفه قرعه به نام تو افتاد 😂

دیگه ریپلای نکن 

مغز خراب منفی نگر 

نکه شماها در مورد اندام زن صحبت نمیکنین😏😒