2821
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9841 بازدید | 519 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم نهم به دهمم خیلی دلم میخواد قبول بشم هرشب خواب میبینم قبول نشدم برامممم دعا کنید خیلی زیاددددد

انشالله هر دومون قبولیم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

جوابا اومد به من خبر میدی منم استرس گرفتم

باشه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

چون دیدم چند بار این تایپیک رو زدی اومدم از تجربه خودم برایت بگم و برم 

منم مثل شما خیلی استرس کشیدم نتیجه تیزهوشان و نمونه دولتی و کنکور ، توی مدرسه هم همش استرس داشتم چون رقابت ها خیلی زیاد بود نتیجه چی شد؟ توی حدودا ۲۶ سالگی دیگه سه چهارم موهام بدون اغراق سفید شده بودن ، معده درد ، میگرن ، تنبلی تخمدان و دور از جونت چشم انتظاری برای فرزند ، ول کن رها کن ، شد که شد خدا روشکر ، نشد هم فدای سرت دنیا مگه قراره تموم شه؟ یه چی میشه بالاخره! حالا خوب یا بد ، اگر برمی گشتم به سن شما تلاش می کردم همچنان ، شاید خیلی خیلی بیشتر ولی دیگه حرص نمی خوردم جهان سخت می گیرد بر مردمان سخت گیر ، ان شاءالله که نتیجه اون چیزی بشه که میخوای ولی خواهرانه میگم استرس رو کم کم بگذار کنار کی آخر قصه رو شنیده؟ شاید اگر بگذاریم خدا ته قصه ما رو بنویسه از خودمون قشنگ تر بنویسه بالاخره هر چی نباشه ما اولین باره زندگی می کنیم ولی اون سالهاست که خداست🌱

چون دیدم چند بار این تایپیک رو زدی اومدم از تجربه خودم برایت بگم و برم منم مثل شما خیلی استرس کشیدم ...

واقعا ممنونم از دلگرمیتون 

راستی میگین ولی خیلی زحمت کشیدم واسه این آزمون

واقعا ممنونم از دلگرمیتون راستی میگین ولی خیلی زحمت کشیدم واسه این آزمون

ان شاءالله به زودی زودی خبرهای موفقیتت رو یکی بعد از دیگری اینجا می نویسی عزیزم ، دنیا به کامت بچرخه😘

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز