2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 142 پست
اوف چ خوشکل و با کلاس فاطیما 😍😍😍😍

لطف داری عزیزم😘😘😍

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینم من😀😀😀😀

جانااااااااان😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ناز و ملوس وخوجل منییییییی😘😘😘😍😍😍😍

چشات چقد نازهههههه😗😗😗

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
اینم من😀😀😀😀

خوشگلی جانان جان😍😘

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
عزیزممم چه کوچولویی جانان😍😍😍و خوششکل 

واااای واقعا😂😂😂😂 مرسی گلم اون قبل بارداری بود یکیم میزارم در حین بارداری ببین دماغمو😂😂😂😂😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

لیلییی هوی لیلی دیدی😀😀😀😀

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
وووووویییی دلارای جونممممم😍😍😍😍 چه خوشگلییییی😘😘😘 موهات گه نازه گیس کردی😍😍😍😍

مرسی چشات خوشگل میبینه گلم😘😘😘

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...                            
لیلییی هوی لیلی دیدی😀😀😀😀

موقع بارداریتو ندیدم عشقم.قبلیو دیدم صفحه ی قبل تعریف کردم ازت خوشگل من😘😘😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
موقع بارداریتو ندیدم عشقم.قبلیو دیدم صفحه ی قبل تعریف کردم ازت خوشگل من😘😘😘😘😘

اهان من ندیدم اونو😂