2821
2789
عنوان

درس امشب 🍆

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 45 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به به عجب درسی🍆🤓

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

چرا کسی گوجه نزاشت تبعیض تا کی😅😅😅

🍅 اینم بخاطر شما😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

همه رفتن تو نخ بادمجونه😁😁

والا🤦‍♀️اصلا بحث یچی دیگ‌بود 😂🤦‍♀️

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

چرا کسی گوجه نزاشت تبعیض تا کی😅😅😅

اخییییییی 😂😂🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅گوجه برا تو کیلو کن‌ببین یه کیلو شد؟😂

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

مخالفم تو‌اگه به طرف مقابلت احترام (البته به اندازه نه زیاد)نزاری اونم احترامی برای تو قائل نیست

منظورم منم همون زیادیش بود

وگرنه احترام ب اندازه ک عالیه

طلب دانووووووووووووش🍆🍆🍆🍆🥕🥕🥕🥕🥒🥒🥒🥒

بعضی عشق ها تمام نمی شوند؛ فقط تبدیل به دلتنگی می شوند تو در من تمام نشده ای فقط دورتر شده ای... شاید عشق همین است، تبدیل شدن حضور یک نفر به بخش جدایی ناپذیر از وجود خویشتن.