2777
2789

تو کافی نیستی تو زیبا نیستی تو نمیتونی انجامش بدی تو بی عرضه ای تو نمیتونی تو جمع درست حسابی صحبت نمیتونی با کسی رفیق باشی نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی تو کارت موفق نمیشی از پس فلان کار برنمیای کسی از تو خوشش نمیاد تو کافی نیستی 

و شروع یه خلأ درونی بزرگ که میگی من کافی نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه بازی شروع میشه احساس تنهایی مثل خوره از درون نابودت میکنه خیلی جاها دلت واسه خودت میسوزه ولی نمیدونی چطور باید این بیماری رو درمان کنی و به فکر راه حل میوفتی میگی نمیشه من باید اینو درمان کنم ولی راه حلی براش پیدا نمیکنی و همچنان ادامه میدی

میری با یکی وارد رابطه میشی اونجام حس سرخوردگی داری عشقی نمیبینی طرف بهت توهین میکنه همچنان باهاش ادامه میدی حال دلت خوب نیست ولی بازم ادامه میدی تا جایی که اون طرف از رابطه میره باز حس ناکافی بودن باز مشکل از منه که رفت هیچ کس منو نمیخواد من خوب نیستم من کافی نیستم

دوست داری بری سرکار ولی حس میکنی اگه بری اونجام کسی از تو خوشش نخواهد اومد میگی من تو رابطه شکست خوردم پس تو کارم همینه شکست میخورم نمیتونم از پسش بر بیام و نمیری

حالا تو موندی و حس ناکافی بودنای زندگیت کل برنامه ها و آرزو هایی داشتی دود شد رفت نه کار خوبی داری نه پیشرفت کردی نه ازدواج کردی یا اگرم داشتی موفق نیست و کنارش حالت خوب نیست حالا خودت نظاره گر باش 

تو هیچ گاه پیش نرفتی تو فرو رفتی

حالا زمانشه که از حسایی داشتی خلاص بشی برسی به تموم چیزایی که آرزوش رو داشتی زندگی عالی و اوج گرفتن خودت زمان پرواز تو هم رسیده پایان اون سیاهی و شروع یه ورژن قوی💫

این ورژن از تو مستقیم با کی در ارتباطه ؟با خالق اون راهنمای توعه که بهت بگه تو چه کسب و کاری موفق میشی عزت نفستو کنار اون میبری بالا ازدواج خوب میخوای اون بهت میده موفق شدن تو زندگی میخوای اون بهت میده خدا اونو برای تو آفریده که کم نشی هدفتو پیدا کنی و زندگی ایده آل داشته باشی

حالا چطور باید این شخص رو باهاش ارتباط گرفت؟

از طریق دیدنش باید اونو ببینی دونه به دونه زخمای همدیگه رو درمان کنید تا برسی به زندگی ایده آلی که میخوای