سلام خانوما شوهرم چند وقتی میشه سر هر چیزی بهم بی محلی میکنه منم که همش ور دلشم و میبینم حوصله ام سر میره،میدونه منتظر بوسشم و فلان ...با این حال بازم بی محله،منم میخوام یه 20روزی با مامانم و بوم برم خونه داداشم تو شهر دیگه، تاثیر داره به نظرتون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میترسم بری خدانکرده دختر بازی کنه یا دختر بیاره خونه
نویسنده رمان عاشقانه هستم کسی دوست داشت بخونه درخواست بده 😘💝 بازی خوبه ولی نه با قلب کسی🙂💔💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم 🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰همه ی ادما دنبال استفادن😪💔 میمیرم برات واسه اون چشات 🥲💝 دلم فقط بودی تن تورووو میخواد🥺💔 جونمم بخوای میدم دو دستی فدای چشات 💝یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و بهش میرسم چون خدامودارم🤩😍 چنقانون میگم قانون یک: به هیچکس اعتماد نکن قانون دو : هیچکس جز خودت مهم نباشه قانون سه : بین غرور و زندگیت مجبور به انتخاب شدی همیشه غرورت رو انتخاب کن قانون چهار :تو تنها به دنیا میای و تنها از دنیا میری قانون پنج :صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر.
دیشب در حین اینکه گوشی نگاه میکرد باهم حرف میزدیم منم گفتم گوشی رو نگاه. میکنید من حرف نمیزنم گفت باشه هر وقت از گوشی تموم شدم حرف میزنیم کمی بعد گوشی رو خاموش کرد رفت
واقعیت چند وقت پیش سر مادرش شد چون تنهاست چند روزی گفت پیشش بخوابیم منم گفتم من پیش اون راحت نیستم ت ...
این رفتار مرد اصلا درست نیست انگار زنشو برده میدونه .انگار هرچی باید بگه بگه چشم باید بدونی این خانوم همسرمه بچه که نیست راحت نیست باشه من میرم پیش مادرم یه سر میزنم میام حالا گاهی وقتا پیشش میخوابم .