2777
2789
ولی من دارم هنوز تاوانشو میدم..

شابد تاوان نباشه 

الان زندگی برای همه سخته 

در آینه اگر نقش نمی بینی،آینه را چه گناه...تو خود کدر شده ای... . فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب پس چیه🫠🫠همش بدبیاری دارم

اگه قبلا از الان حالت بهتر بوده خدا داره تو رو به چالش میکشونه میخواد تو رشد کنی باید تو این دنیا تقریباً همه اذیتها رو بکشیم تا رشد کنیم تا پاک بشیم

حسودی فضولی اگه چیزی بهم می گفتن میرفتم به همه می گفتمدروغ همه اینا... شاید مسخره باشهولی فقط عقل ند ...

کارما همون انعکاس رفتاره همیشه هم به سر ادم نمیاد وقتی تاوان پس میدی که داره وجدانت عذاب میکشه پس یعنی تو الان فرصت جبران داری خدا این فرصت رو بهت داده که خودتو به آرامش برسونی نفست میخواد خودت تلاش کنی باید حالا بگردی هرجا که کسی یا جایی بهت احتیاج داشتن کمک کنی اینجاست که دیگه حالت خوب میشه بخشیده میشی و قلبت صیقل پیدا میکنه

کارما همون انعکاس رفتاره همیشه هم به سر ادم نمیاد وقتی تاوان پس میدی که داره وجدانت عذاب میکشه پس یع ...

آره سعیمو می کنم

ولی خدا انگار دیگه منو نمیخواد

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍