2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما چیکار کنیم مثلا خارجی ها جشن تخم مرغ دارن مگه ما هم داریم؟؟

خب ماهم عید نوروز داریم اونا ندارن ،جشن با خرافات فرق می کنه ،منظور من اینه که یه سری عقاید و خرافات جدید رو وارد زندگیمون نکنیم ،درست به هر چی فکر کنی و اعتقاد داشته باشی بهش میرسی ،ممکنه خیلیا باخرید تو این روز به خواسته هاشون برسن می دونی چرا،چون خیلی اعتقادبه اون موضوع دارن و انرژی مثبت می فرستن بهش ،خب به هر چیزی از ته دلت فکر کنی بهش میرسی،مثلا قمردر عقرب میگن کاری نکن نحس یا روزهای سعد که میگن خوش یمن تو تاریخ و حدیث هم داریم ولی این موضوع 13صفر رو متاسفانه نداریم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
ای خواهر فعلا که خواستگارم فرار کرد😂😂تاپیک اخرمو بخون

وای لیاقتتو نداشت انشالا یکی بهترش میاد😉

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
ای جانم یعنی به نیتت رسیدی؟

بله عزیزم ۴ سال نازایی داشتم🥲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
خب ماهم عید نوروز داریم اونا ندارن ،جشن با خرافات فرق می کنه ،منظور من اینه که یه سری عقاید و خرافات ...

هیچکدوم رو باور ندارم

ولی امسال خواستم امتحان کنم

چون خودم از خدا هرچی میخوام میده

بهت تبریک میگمخدا برات حفظش کنه عزیزم

قربونت برم مهربون

برای سلامتی چی بخریم؟

پارچه سبز

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
من به همه گفتم خریدم ک

گفتنش اشکال نداره جلوی چشم نباشه فقط

نه خیر عزیزم اونا هم به نوبه خودشون راز و نیاز می کنن یکشنبه مسیحی هارو نشنیدی میرن کلیسا و دعا می ک ...

زاز و نیاز هست ولی اینکه بگین طرفی ک نماز نخونه بدبخت نیست 

بدون نماز هم میشه محلوب خدا بود

زاز و نیاز هست ولی اینکه بگین طرفی ک نماز نخونه بدبخت نیست بدون نماز هم میشه محلوب خدا بود

بله هر کی با زبون خودش با خدا حرف میزنه ،جسارت نباشه حیوانات هم با زبون خودشون با خدا راز و نیاز می کنن،فلسفه نماز و بخونی میفهمی چقدر قشنگه ،قبله همان کعبه  تو مرکز زمین قرار گرفته و ما با هربار نماز خواندن داریم انرژی وامواج منفی بدنمون و دفع می کنیم به خاطر همینه بعد نماز حس سبکی بهمون دست می ده

«اللهم عجل لولیک الفرج»