2777
2789
عنوان

ولی پسری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 118 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوشبحالت

مرسی گلم، توی مسیر همه دخترها بالاخره یه پسر این چنینی قرار میگیره قبل همسرم دو سه بار در شرف ازدواج قرار گرفتم اما طرف زیر حرفش زد و تسلیم خواست خانوادش شد تمام استرسم این بود که همسرم هم مثل اونها رفتار کنه اما پای حرفش ایستاد

سنتی بودیم خیلی خوشحالم زنش شدم ولی من درسم خیلی خوب بود الان مجبورم قید خیلی چیزا بزنم برم رشته ای ...

خب ادم برای  رسیدن ب ی سری چیزا باید قید ی چیزایی رو بزنه 

اونم درست میشه ب نظرم مهم اینه شریک زندگیت رفیقت همدمت خوب باشه   بمونین براهم🩵

میتونم بپرسم چن سالته

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

آره پارتنرم   

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

بگو 🥺یکی و داشتم سر حرفاش نموند امیدوارم خدا قسمتمون کنه

اخی  

انشالله ی ادم درست و حسابی تو سرنوشتت باشه ک بتونی باهاش   زندگی کنیااا واقعا زندگیااااا🥲😂

و بتونی تمام رویاهاتو باهاش بسازی 🩷

چون مردا درحد یه گوزم نیستن

اع خواهر این چ حرفیه😐😐😂

یکی ب نامزدش بگه تا بیاد این کامنشتو ببنیه  😂😂

خب ادم برای رسیدن ب ی سری چیزا باید قید ی چیزایی رو بزنه اونم درست میشه ب نظرم مهم اینه شریک زندگیت ...

من ۱۶ سالمه 

دقیقا کلاس نهم موقع انتخاب رشته ها نامزد کردیم 

بعدش با خودم گفتم برم تجربی نمیتونم برای پزشکی بخونم ۸ ساله 

الان رفتم ریاضی 

درسم خیلی خوبه معدل بیست 

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

واقعاا خداروشکر بابتش🤲🏻🧿مراقب رابطت باش😊

اهوم هزار مرتبه شکر واقعا🤍🤭

هستم خواهر نامزدمه 🫠🧡