2777
2789
عنوان

من نمیخواستم نامزدم پلیس ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 21 پست
اینکه ۳ ماه عقد بودم بعد ۳ ماه بی دلیل منو نخواست نامردی نبود؟ من ناراحت نیسنم کسی منو نخواد ولی خان ...

به حرفای بقیه توجه نکن  همین که زود تصمیم ب جدایی کرفتی خودش  برگ برنده ات هست.  اونم غلط کرد بدهکار کرد خودشو وقتی نتونست بده.   چقدر اون پلیسام گاو بودن که  نفهمیدن پدرش رفت فراریش بده گزاشتن این فرار کنه .   الان با یه وکیلی چیزی حرف بزن ببین باید چکار کنی. اگر نیاد 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه ۳ ماه عقد بودم بعد ۳ ماه بی دلیل منو نخواست نامردی نبود؟ من ناراحت نیسنم کسی منو نخواد ولی خان ...

نخواسته دیگه عزیزم زوری دلت میخواست بمونه 

باور کن خدا رو شکر کن بازم نخواسته رها کرده 

و طلاق 

نمیدونی چقدر برات خوب شده 

اگه با نخواستن میرفتین زیر یه سقف چی 

هزار بار میمردی زنده میشدی بدون عشق و علاقه 

دورازجونت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

به حرفای بقیه توجه نکن همین که زود تصمیم ب جدایی کرفتی خودش برگ برنده ات هست. اونم غلط کرد بدهکار ...

محضردار نامه داد ببریم شعبه همون دادگاه رای رو اصلاح کنیم پدربزرگش نامه رو برد جلوهمه قول داد خودش درستش کنه چون دخترش وکیلمه گفت میبریم درست میکنین بعد من تنهام برم درسته تا شنبه ظهر اگه درست نشه خودم میرم نامه میگیرم از محضرکه خودم برم 

مرسی همه سرزنشم میکنن من اعصبانی شدم میخواستم ک۶ مادرش عصه بخوره چون خیلی مارو غصه دادن هرچنددیریازود میگرنش اما درهرحال میدونم اشتباه کردم اما سززنش بقیه دیوانم کرده😔

با وکیله هم دعوا کردیم ولی مجبوره برع

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

نخواسته دیگه عزیزم زوری دلت میخواست بمونه باور کن خدا رو شکر کن بازم نخواسته رها کرده و طلاق نمیدونی ...

اره ولی ابروم بردن تو فامیل جلو بابام دامادمون همه گفتت نمیخواسته چرا اومده یه جور نشدن دادن که من بزور گرفتمش خاالش زنگ زد کلی دری وری بهم گفت پشت سرم گقتت باهاش نمیخوابیدم  واقعا اتیشم زدن وگرنه نخواستن برام مهم نبود این اثراتش بد بود چون منم دوسش نداشتم همش بهش میگفنم جداشیم 

اره ولی ابروم بردن تو فامیل جلو بابام دامادمون همه گفتت نمیخواسته چرا اومده یه جور نشدن دادن که من ب ...

الان که بدتر شد اخه پلیس و ...

الان بدتر پشتت حرف میزنن به گوشت میرسونن

بیشتر ازارت میدن 

من به خاطر خودت گفتم 

کاش نمیکردی این کارو 

ولی یه پله از کسایی که بدون عشق و علاقه زیر یه سقفن جلویی واقعا شکر خدا کن تموم شد راحت شدی 

اون حرفام زیاده اخر تموم میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

الان که بدتر شد اخه پلیس و ...الان بدتر پشتت حرف میزنن به گوشت میرسوننبیشتر ازارت میدن من به خاطر خو ...

😂😂😂اره میگن دیگه برام مهم نیست بزار بگن خیلی مظلوم واقع شدم خیلی خاک توسرم